Gå til indhold

Innovation Centre Denmark lancerer ny hjemmeside

07. juni 2022
Innovation Centre Denmark har netop lanceret ny hjemmeside. Den nye samlede platform gør det nu nemmere for de danske forsknings- og innovationsaktører at få indblik i de 7 globale innovationsknudepunkter og tage direkte kontakt med centrene.

Den nye hjemmeside, ICDK.dk, samler relevant information om de 7 danske innovationscentre (Innovation Centre Denmark) i hhv. München, Tel Aviv, Seoul, Shanghai, Bangalore, Silicon Valley og Boston, som er placeret i nogle af de førende innovations- og forskningsmiljøer i verden.
Innovation Centre Denmark administreres i et samarbejde mellem Uddannelses- og Forskningsministeriet og Udenrigsministeriet, og hjemmesiden er den nye fælles indgang til ICDK.

Platformen henvender sig til ICDK’s målgruppe, som spænder fra forsknings- og videninstitutioner, start-ups, SMV’er og virksomheder, offentlige og private fonde, matchmaker-organisationer samt øvrige myndigheder. Her vil man kunne finde informationer om centrenes fokusområder og styrkepositioner, seneste aktiviteter, rapporter (ICDK Outlooks) samt nyheder og blogindlæg.

Lina Gandløse, Kontorchef for Eksport, Innovation og GPA i Udenrigsministeriet, udtaler i den forbindelse:

- Udenrigsministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet er stolte over at kunne lancere ICDK’s nye fælles platform, der vil sikre vidensadgang til de seneste nye globale trends inden for vores strategisk udvalgte globale hotspots og derigennem fremme internationalisering på markederne med innovationscentre.

Tiltaget er en del af implementeringen af ICDK’s kommunikationsstrategi 2020-23, som har det overordnede formål at styrke ICDK’s synlighed og kommunikation overfor relevante danske målgrupper.

Kontakt

Karin Ilsøth Rasmussen
Områdeleder
Tlf.: +45 72 31 82 13
Email: kra@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside