Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2022 Nyt blogindlæg fra ICDK Bangalore: Ny forsknings- og innovationsattaché i Bangalore

Nyt blogindlæg fra ICDK Bangalore: Ny forsknings- og innovationsattaché i Bangalore

I nyt blogindlæg fortæller Søren Tranberg Hansen om sine første uger på posten som forsknings- og innovationsattaché hos Innovation Centre Denmark Bangalore. Han sætter fokus på motivationen for at søge jobbet, de forandringer, som udstationeringen medfører, og målsætningerne for de næste tre år.
Kontakt
Benedikta Harris
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 85 54
Email: bsha@ufm.dk

07. oktober 2022

Foto: Generalkonsulatet i Bangalore
Danmarks generalkonsulat i Bangalore, Indien.

I august 2022 overtog Søren Tranberg Hansen posten som forsknings- og innovationsattaché i Bangalore, Inden. Søren har en baggrund som forsker i robotteknologi og har arbejdet med innovationsprojekter i forskellige organisationer i flere år.

Søren fortæller i blogindlægget blandt andet om Indiens voksende økosystem, særligt inden for IT og bioteknologi-startups, som han glæder sig til at blive klogere på.

Innovation Centre Denmark (ICDK) har syv centre strategisk placeret i innovative hotspots rundt omkring i verden. ICDK bistår den danske triple-helix-model ved at fremme adgang til international viden, netværk, innovation, kapital og markeder. ICDK er etableret i samarbejde mellem Uddannelses- og Forskningsministeriet og Udenrigsministeriet.

Senest opdateret 07. oktober 2022