Gå til indhold

Nyt blogindlæg fra ICDK Bangalore: Ny forsknings- og innovationsattaché i Bangalore

07. oktober 2022
I nyt blogindlæg fortæller Søren Tranberg Hansen om sine første uger på posten som forsknings- og innovationsattaché hos Innovation Centre Denmark Bangalore. Han sætter fokus på motivationen for at søge jobbet, de forandringer, som udstationeringen medfører, og målsætningerne for de næste tre år.

Danmarks generalkonsulat i Bangalore, Indien.
Danmarks generalkonsulat i Bangalore, Indien.

I august 2022 overtog Søren Tranberg Hansen posten som forsknings- og innovationsattaché i Bangalore, Inden. Søren har en baggrund som forsker i robotteknologi og har arbejdet med innovationsprojekter i forskellige organisationer i flere år.

Søren fortæller i blogindlægget blandt andet om Indiens voksende økosystem, særligt inden for IT og bioteknologi-startups, som han glæder sig til at blive klogere på.

Innovation Centre Denmark (ICDK) har syv centre strategisk placeret i innovative hotspots rundt omkring i verden. ICDK bistår den danske triple-helix-model ved at fremme adgang til international viden, netværk, innovation, kapital og markeder. ICDK er etableret i samarbejde mellem Uddannelses- og Forskningsministeriet og Udenrigsministeriet.

Kontakt

Benedikta Harris
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 85 54
Email: bsha@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside