Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2022 Nyt blogindlæg fra ICDK München: kortlægning af sydtyske testfaciliteter på vej

Nyt blogindlæg fra ICDK München: kortlægning af sydtyske testfaciliteter på vej

ICDK München kommer snart med en ny kortlægning af sydtyske test- og demonstrationsfaciliteter med inspiration til, hvordan de tyske erfaringer kan omsættes til en dansk kontekst. I et nyt blogindlæg får du en forsmag på nogle af rapportens spændende konklusioner.
Kontakt
Søren Karlsen Glensholm
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 80 95
Email: skg@ufm.dk

14. oktober 2022

Foto af testfacilitet ICDK München
Foto af Testalize.me, Unsplash.com

Den sydlige del af Tyskland er karakteriseret ved en høj koncentration af videnintensive virksomheder samt universiteter og øvrige videninstitutioner. Sammen indgår de ofte i strategisk samarbejde om forskning og innovation. Dette er særligt interessant for Danmark, blandt andet fordi det åbner op for nye typer samarbejder, når videninstitutioner og partnere fra industrien rykker ”under samme tag".

Allerede nu kan Innovation Centre Denmark (ICDK) i München præsentere en række foreløbige konklusioner fra den kommende kortlægning, og dem kan du læse mere om i blogindlægget.
ICDK har syv centre strategisk placeret i innovative hotspots rundt omkring i verden.

ICDK bistår den danske triple-helix-model ved at fremme adgang til international viden, netværk, innovation, kapital og markeder. ICDK er etableret i samarbejde mellem Uddannelses- og Forskningsministeriet og Udenrigsministeriet.

Hvis du ønsker at vide mere om innovation, forskning og potentielle samarbejdsmuligheder med forskningsinstitutioner og virksomheder i Sydtyskland, kan du kontakte Ulrik Kjølsen Olsen, Innovationsattaché, ICDK München på e-mail ulkjol@um.dk eller telefon +49 171 309 6314.

Senest opdateret 14. oktober 2022