Gå til indhold

Nyt blogindlæg fra ICDK Tel Aviv: Ny forsknings- og innovationsattaché i Tel Aviv

12. december 2022
I dette blogindlæg fortæller Mette Buskjær Rasmussen om sine første måneder på posten som forsknings- og innovationsattaché hos Innovation Centre Denmark i Tel Aviv.

Foto: Mette Buskjær Rasmussen deltager i Mission Innovation Program hos EIT Hub Israel, september 2022.
Foto: Mette Buskjær Rasmussen deltager i Mission Innovation Program hos EIT Hub Israel, september 2022.

Mette Buskjær Rasmussen kommer med en baggrund som forsker i EU og internationale relationer og med stor erfaring i at etablere globale forsknings- og udviklingsprojekter og partnerskaber. For knapt et halvt år siden havde Mette første arbejdsdag på innovationscentret i Tel Aviv.

I blogindlægget fortæller Mette blandt andet om hendes møde med israelsk forretningskultur og -mindset, om at falde til med sin familie i et fremmed land og om de mange muligheder for dansk-israelsk samarbejde inden for forskning og innovation, som hun allerede har taget hul på at arbejde med som attaché.

Innovation Centre Denmark (ICDK) har syv centre strategisk placeret i innovationshotspots rundt omkring i verden. ICDK bistår den danske triple-helix-model ved at fremme adgang til international viden, netværk, innovation, kapital og markeder. ICDK er etableret i samarbejde mellem Uddannelses- og Forskningsministeriet og Udenrigsministeriet.

Handlinger tilknyttet webside

Kontakt

Søren Karlsen Glensholm
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 80 95
Email: skg@ufm.dk