Gå til indhold

Nyt system til administration af uddannelsesstøtte leveres af NNIT

20. december 2022
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har i dag den 20. december 2022 indgået kontrakt med NNIT om udvikling af nyt it-system til administration af uddannelsesstøtte (SU).

Udbuddet er afsluttet efter en omhyggelig vurdering ud fra objektive kriterier om kvalitet (herunder sikkerhed), leverancesikkerhed og pris. NNIT har leveret det tilbud, som er økonomisk mest fordelagtigt ud fra tildelingskriteriets forhold mellem pris og kvalitet. NNIT har i deres tilbud vist en tydelig forståelse for og tilpasning til de forretningsmæssige behov samt demonstreret et stærkt brugerperspektiv.

Kontrakten og samarbejdet for projektet løber i otte år og indebærer udvikling, implementering samt efterfølgende drift og vedligehold af nyt it-system til administration af uddannelsesstøtte.

”Uddannelses- og Forskningsstyrelsen skal i samarbejde med NNIT udvikle et nyt it-system til administration af Statens Uddannelsesstøtte. IT-systemet skal understøtte SU-administrationen på uddannelsesinstitutionerne og i styrelsen i mange år frem, og systemet skal bidrage til at realisere styrelsens vision om en mere effektiv og sammenhængende SU-administration med den studerende i centrum. Jeg ser meget frem til et godt og tillidsfuldt samarbejde”, siger vicedirektør i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, Sine Søgaard Jeppesen.

Handlinger tilknyttet webside