Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2022 Nyt system til uddannelsesstøtte sendt i udbud

Nyt system til uddannelsesstøtte sendt i udbud

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har ud fra prækvalifikationskriterier kvalificeret fire leverandører til at deltage i udbuddet om udvikling, implementering og efterfølgende drift og vedligehold af nyt system til administration af uddannelsesstøtte.
Kontakt
Thomas Aagaard
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 81 29
Email: thag@ufm.dk

10. januar 2022

De valgte leverandører er inviteret til at give et bud på et system, der kan understøtte sagsbehandling af uddannelsesstøtte, det vil sige SU, befordringsrabat og statens voksenuddannelsesstøtte (SVU), herunder udbetaling af SU til cirka 500.000 studerende årligt.

De fire leverandører er udvalgt efter en proces, hvor Uddannelses- og Forskningsstyrelsen i samråd med Rådgivningsenheden i Statens Indkøb har gennemgået og evalueret de indsendte ansøgninger.

Det er et stærkt felt, der har søgt om at blive prækvalificeret, og de fire leverandører er udvalgt på baggrund af deres erfaringer med blandt andet udvikling af lignende komplekse systemer, herunder integrationer til fællesoffentlige data i Danmark, erfaring med implementering og forvaltning af lovbaserede it-løsninger og erfaring med vedligeholdelse og videreudvikling af lignende systemer.

De fire prækvalificerede tilbudsgivere er (i alfabetisk orden):

  • Accenture A/S støttet af Accenture NO og FR
  • KMD A/S støttet af Deloitte
  • Netcompany A/S
  • NNIT A/S

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen gennemfører udbuddet i løbet af 2022. Den endelige leverandør af det nye system til uddannelsesstøtte forventes offentliggjort oktober 2022.

Senest opdateret 10. januar 2022