Gå til indhold

Rumområdet lancerer ny hjemmeside

01. december 2022
Rumområdet har fået en ny hjemmeside, der skal gøre det lettere for dig som dansk rumaktør at finde netop den information og viden, du leder efter.

Rumområdet ny hjemmeside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har i denne uge lanceret rumområdets nye hjemmeside. Den nye hjemmeside er tiltænkt at gøre det let og intuitivt for danske virksomheder, universiteter, forskere og mange andre ruminteresserede at finde den information, de leder efter.

For at gøre hjemmesiden så overskuelig som muligt er den delt op i fire kerneområder:

  • Regulering af rumaktiviteter – som især er for dig, der vil sende objekter i rummet
  • Finansiering og rådgivning – hvor du kan finde hjælp til at realisere dit rumrelaterede projekt
  • Strategi og samarbejde – her findes bl.a. Danmarks nationale rumstrategi og information om diverse rumsamarbejder og -partnerskaber
  • Aktuelt – hvor du kan følge med i de nyheder, arrangementer og publikationer, der kommer fra rumområdet – husk stadig at følge med via nyhedsbrevet Brug rummet (som du kan skrive dig op til her) og LinkedIn

Når en hjemmeside udskiftes med en ny, hænder det, at links ændres, og at sider ikke fungerer, som de skal. Ligeledes er det muligt, at tidligere tilgængelige sider og dokumenter ikke længere eksisterer.

Oplever du udfordringer med den nye hjemmeside, eller har kommentarer herudover, er du velkommen til at kontakte Jonathan Tornbjerg Millant ().

Handlinger tilknyttet webside