Gå til indhold

Syv døgn fuld af fascinerende forskning

28. marts 2022
Kom med under havets overflade til et fjernt koralunivers, hør om et rumprojekt, der tog Danmark med storm, eller lær at bygge en robot.

Den 22. april åbner vi dørene for den 18. udgave af videnskabsfestivalen Forskningens Døgn.

I løbet af de syv døgn festivalen varer, kan du gå på jagt i et væld af events og foredrag, som finder sted i hele landet. Så kom med, når vi hylder den barnlige nysgerrighed og den voksne fascination af forskning.

I programmet kan du finde oplevelser i netop din region og også se, hvad du kan blive klogere på gennem online events.

Om Forskningens Døgn

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år med over 700 events og foredrag og mere end 70.000 besøgende. I 2022 kører festivalen fra fredag den 22. april til og med fredag den 29. april.

Uddannelses- og Forskningsministeriet er initiativtager til Forskningens Døgn. Sekretariatet for Forskningens Døgn i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen står for den overordnede udvikling, koordinering og markedsføring af videnskabsfestivalen.

Bag de mange events står landets hospitaler, museer, biblioteker, skoler, kommuner, uddannelses- og forskningsinstitutioner, virksomheder og foreninger, som selv bestemmer, hvad deres event skal handle om.

Handlinger tilknyttet webside