Gå til indhold

Glæd dig til Forskningens Døgn - et fantastisk festivalprogram står klart

27. marts 2023
Yelly-yoga i Kerteminde, robotbygning i Lyngby og adelig taffelmiddag på Djursland. I uge 17 står biblioteker, museer, hospitaler, foreninger og mange andre klar med en lang række events som en del af videnskabsfestivalen Forskningens Døgn, hvor forskningen kommer ud til dig.

Festivalen bliver åbnet fredag den 21. april af uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund, hvorefter en hel uges spændende faglige arrangementer løber af stablen i hele landet.

I løbet af de syv dage kan du gå på opdagelse i en lang række videnskabelige områder og blive klogere på  emner, du måske sjældent hører om, når lokale arrangører åbner dørene for hundredvis af events. Se det fulde program på forsk.dk. Der er events, der egner sig til både børn, unge og voksne målgrupper.

Forskningens Døgn 2022 - Syddansk Universitet Odense.jpg
Foto: Forskningens Døgn 2022 - Syddansk Universitet Odense, Søren Kjeldgaard.

Om Forskningens Døgn
Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år med over 700 events og foredrag og mere end 70.000 besøgende. I 2023 kører festivalen fra fredag den 21. april til og med fredag den 28. april.

Uddannelses- og Forskningsministeriet er initiativtager til Forskningens Døgn. Bag de mange events står landets hospitaler, museer, biblioteker, skoler, kommuner, uddannelses- og forskningsinstitutioner, virksomheder og foreninger, som arrangerer events med spændende indhold for deres brugere og den øvrige offentlighed.

Handlinger tilknyttet webside