Gå til indhold

Nye Horizon Europe-film hjælper dig med Europa-Kommissionens Funding & Tenders Portal

18. januar 2023
Portalen Funding & Tenders er din vigtige indgang til at finde finansieringsmuligheder til forskning og innovation og sende en ansøgning til Horizon Europe. For at hjælpe dig på vej er Uddannelses- og Forskningsstyrelsen klar med tre nye trin for trin-film, der guider dig rundt på portalen.

Indhold

De tre nye film skal sikre, at du som ansøger eller rådgiver har overblik over mulighederne og funktionerne på Funding & Tenders-portalen. Den første film er en generel introduktion til portalen og de forskellige tilgængelige menupunkter. Den anden film gennemgår, hvordan du finder konkrete finansieringsmuligheder via portalens søgefunktion. Den sidste film viser specifikt, hvordan du registrerer dig selv og din organisation på portalen, så du er klar til at indsende en ansøgning eller indgå i et konsortium.

Resultat af survey

I 2022 udsendte styrelsen en survey til forskere og forskningsrådgivere med ingen eller lidt erfaring med Horizon Europe-programmet og dets forgænger, Horizon 2020. Resultatet af surveyen viste stor efterspørgsel efter en gennemgang af funktionerne på Funding & Tenders-portalen. De tre film er derfor produceret med henblik på at imødekomme denne efterspørgsel og skabe et godt afsæt for at søge midler fra Horizon Europe.

Filmene er et supplement til styrelsens web-baserede information om programmet på www.ufm.dk/horizon-eu og øvrige rådgivning f.eks. webinarer.

Se de tre film

Kontakt

Anne Maibohm
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside