Gå til indhold

Brug rummet - Nyhedsbrev 163

Invitation til møde med Styrelsen: Hvordan bruger din virksomhed ESA / Webinar: Rumdata som din nye kilde til digitaliseringen

Opdateret program - Rumkonferencen 2022

24. marts afholder Uddannelses- og Forskningsministeriet rumkonferencen 2022. Hele programmet og tilmelding er nu tilgængeligt. Programmet omfatter Uddannelses- og Forskningsministeren og ESA’s generaldirektør og en række fremtrædende aktører på rumområdet i Danmark.

Online workshop: Bioprinting in Space

Join the 2-day free-of-charge workshop organised by ESA, DLR and TU Dresden on 15-16 March with the goal to discuss potentials of 3D bioprinting for space applications and to identify important preparatory research tasks to get bioprinting ready for takeoff. Deadline for registration: 13 March

Invitation til møde med Styrelsen: Hvordan bruger din virksomhed ESA?

I styrelsen er vi interesserede i at blive klogere på, hvordan danske virksomheder arbejder med ESA samt deres fremadrettede interesser i ESA over de næste par år. Vi inviterer derfor interesserede virksomheder til at mødes med os i løbet af marts og april.

Webinar: Rumdata som din nye kilde til digitaliseringen

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer sammen med DI Digital til webinar om anvendelsen af rumbaseret data og infrastruktur. Webinaret vil især fokusere på anvendelsen af rumdata i forbindelse med digitaliseringen og den grønne omstilling.

Sidste frist - ESA’s Alpbach sommerskole 2022 om komparativ plasmafysik i universet

Sommerskolen finder sted 12. - 21. juli 2022 i Alpbach i Tyrol – Østrig og vil fokusere på forskellige niveauer observeret på Jorden, Planeterne, Solen og i hele universet. Tilmeldingen er nu åben. Studerende skal selv finde finansiering til at deltage. 

Hvis du er interesseret i det nyeste om astronomi og rumfart, kan vi f.eks. henvise dig til Videnskab.dk:

Handlinger tilknyttet webside

Kontakt

Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk
Senest opdateret 28. november 2022