Gå til indhold

Tal om forskning og innovation

”Tal om Forskning og innovation” er Uddannelses- og Forskningsstyrelsens årlige bevillingsstatistiske opgørelse. Publikationen indeholder generelle tal om forskning og innovation samt specifikke opgørelser for det danske offentlige fondssystem.
Viser 1-19 af 19 resultater
Tal om forskning og innovation 2019

Tal om forskning og innovation er Uddannelses- og Forskningsstyrelsens årlige bevillingsstatistik med grundtal for Danmarks Grundforskningsfond, Danmarks Frie Forskningsfond og Danmarks Innovationsfond.

Tal om Forskning og Innovation 2018

Tal om forskning og innovation er Styrelsen for Forskning og Uddannelses årlige bevillingsstatistik med grundtal for Danmarks Grundforskningsfond, Danmarks Frie Forskningsfond, Danmarks Innovationsfond og Horizon 2020.

Tal om forskning og innovation 2017

”Tal om forskning og innovation” er Styrelsen for Forskning og Uddannelses årlige bevillingsstatistik med grundtal for Danmarks Grundforskningsfond, Danmarks Frie Forskningsfond, Danmarks Innovationsfond og Horizon 2020.

Tal om forskning og innovation 2016

"Tal om forskning og innovation" er Styrelsen for Forskning og Uddannelses årlige bevillingsstatistik med grundtal for Danmarks Grundforskningsfond, Danmarks Frie Forskningsfond, Danmarks Innovationsfond og Horizon 2020.

Tal om forskning og innovation 2015

”Tal om forskning og innovation” er Styrelsen for Forskning og Innovations årlige bevillingsstatistik med nøgletal for Danmarks Grundforskningsfond, Det Frie Forskningsråd, Innovationsfonden og Horizon 2020.

Tal om forskning og innovation 2014

”Tal om forskning og innovation” er Styrelsen for Forskning og Innovations årlige bevillingsstatistik med nøgletal for Danmarks Grundforskningsfond, Det Frie Forskningsråd og Innovationsfonden.

Tal om forskning 2013

”Tal om forskning” er Styrelsen for Forskning og Innovations årlige bevillingsstatistik, og fortæller alt hvad du vil vide om forskningsbevillinger.

Tal om forskning 2012

"Tal om forskning" er Styrelsen for Forskning og Innovations årlige bevillingsstatistik, og fortæller alt hvad du vil vide om forskningsbevillinger.

Tal om forskning 2011

"Tal om forskning" er Styrelsen for Forskning- og Innovations årlige bevillingsstatistik, der indeholder centrale bevillingstal for Danmarks Grundforskningsfond, Det Frie Forskningsråd, Det Strategiske Forskningsråd, Højteknologifonden og Rådet for Teknologi og Innovation.

Tal om forskning, 2010

"Tal om forskning" er Forsknings- og Innovationsstyrelsens årlige bevillingsstatistik, der indeholder centrale bevillingstal for Det Frie Forskningsråd, Det Strategiske Forskningsråd, Rådet for Teknologi og Innovation, Danmarks Grundforskningsfond og Højteknologifonden.

Tal om forskning 2009

”Tal om Forskning” er Forsknings- og Innovationsstyrelsens årlige bevillingsstatistiske opgørelse, der indeholder centrale nøgletal for den del af de offentlige forskningsbevillinger, der udmøntes gennem det offentlige råds – og fondssystem.

Tal om forskning 2008

”Tal om Forskning” er Forsknings- og Innovationsstyrelsens årlige bevillingsstatistiske opgørelse, der indeholder centrale nøgletal for den del af de offentlige forskningsbevillinger, der udmøntes gennem det offentlige råds – og fondssystem.

Tal om forskning 2007

”Tal om Forskning 2007” er udarbejdet på baggrund af Forsknings- og Innovationsstyrelsens egne data og opgørelser. Bevillingsstatistikken er opgjort i årets priser og efter hovedansøgers køn og institutionstilknytning.

Tal om forskning 2006

'Tal om Forskning 2006' er Forsknings- og Innovationsstyrelsens årlige bevillingsstatistiske opgørelse. Publikationen udarbejdes på baggrund af Forsknings- og Innovationsstyrelsens egne data og opgørelser.

Tal om forskning – Statistik 2005

Forskningsstyrelsen. Tal om forskning – Statistik 2005 indeholder en række centrale nøgletal for 2004 om aktiviteterne i Det Frie Forskningsråd, Det Strategiske Forskningsråd og forskeruddannelsesaktiviteter i det tidligere Forskningsstyrelsens regi.

Tal om forskning 2005

'Tal om Forskning 2005' er Forsknings- og Innovationsstyrelsens årlige bevillingsstatistiske opgørelse. Publikationen er udarbejdet på baggrund af Forsknings- og Innovationsstyrelsens egne data og opgørelser.

Tal om forskning 2004

'Tal om Forskning 2004' er Forsknings- og Innovationsstyrelsens årlige bevillingsstatistiske opgørelse. Publikationen udarbejdes på baggrund af Forsknings- og Innovationsstyrelsens egne data og opgørelser.

Tal om forskning statistik 2003

Forskningsstatistikken kortlægger det samlede forsknings- og udviklingsarbejde udført i den offentlige sektor i Danmark i 2001. Statistikken er baseret på oplysninger fra 189 statslige, amts(kommunale), selvejende samt private ikke-erhvervsdrivende institutioner.

Kontakt

Mette Venås Overballe-Petersen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 18
Email: mvo@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside