Gå til indhold

Webinar: Excellente postdoc-midler fra Horizon Europe (Engelsk)

Lyt med og få overblik over mulighederne for at søge excellente postdoc-midler i Horizon Europe. Vi vil bl.a. dykke ned i mulighederne for yngre forskere i Marie Skłodowska-Curie-programmet (MSCA) og i Det Europæiske Forskningsråd (ERC). Webinaret finder sted tirsdag den 13. juni kl. 10:00-11:00.
  • Tid og sted
  • Hvornår 13. juni 2023 fra 10:00 til 11:00
  • Hvor Zoom

Indhold

På webinaret vil du blive introduceret til de to prestigefyldte finansieringsmuligheder for individuelle og excellente postdocs i EU’s rammeprogram for forskning og innovation, Horizon Europe.

De nationale kontaktpunkter for henholdsvis MSCA og ERC vil gennemgå, hvilke midler, der tilbydes til postdocs og yngre forskere i de to programmer. For MSCA vil det primært være Postdoctoral Fellowships-programmet og for ERC vil det være Starting Grant og Consolidator Grant, som vil blive gennemgået. Derudover vil fokus også være på, hvordan de to programmer kan spille sammen og supplere hinanden i løbet af en forskerkarriere.

Webinaret afsluttes med et oplæg fra lektor Enrico Cappellini fra København Universitet, der har fået midler fra begge programmer, og som vil dele sine erfaringer med, hvordan MSCA- og ERC-midler kan påvirke en forskers karriere.

Målgruppe

Webinaret er målrettet yngre forskere, der vil vide mere om mulighederne for individuelle postdoc-midler i Horizon Europe. Desuden er webinaret relevant for forskningsrådgivere, der arbejder på danske forskningsinstitutioner.

Sprog

Webinaret afholdes på engelsk.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte zoom-link til webinarrummet, dagen før webinaret afholdes.

Læs mere

Kontakt

Anne Maibohm
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk
Anne Overgaard Jørgensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 84 51
Email: aoj@ufm.dk