Gå til indhold

Forårsopslag 2011 - Det Frie Forskningsråd | Samfund og Erhverv

Information om støttemuligheder og formkrav er gældende for perioden 1. januar 2011 til 30. juni 2011. Hovedansøgningsfrist: den 8. marts 2011 kl. 22.00. Der er løbende frist for virkemidlet Forskningsophold i udlandet (uden VIP-løn og som er under 300.000 DKK).

Ansøgningsfrist

Udløbet

Der har været tekniske problemer med det elektroniske ansøgningssystem i Forsknings- og Innovationsstyrelsen. En del ansøgere til især Det Frie Forskningsråd har haft svært ved at indsende deres e-ansøgning inden for ansøgningsfristen eller har ventet meget længe på at få en kvittering på modtaget ansøgning.

Derfor har vi i Forsknings- og Innovationsstyrelsen besluttet at udskyde ansøgningsfristerne til Det Frie Forskningsråd til uge 10. Ifølge styrelsens eksterne it-leverandør fungerer systemet igen, men der kan periodevis forekomme lange svartider på systemet. Hvis du som bruger oplever lang svartid, når du logger på, vil vi anbefale, at du logger af systemet og prøver igen senere.

Ansøgningsfristen for Det Frie Forskningsråd | Samfund og Erhverv er rykket til 8. marts 2011 kl. 22.00
 
Ansøg via e-ansøgningssystemet

Opslaget kan udelukkende søges elektronisk via Forsknings- og Innovationsstyrelsen e-ansøgningssystem.

Karriereprogrammet Sapere Aude

Det er muligt at søge de to første trin af Det Frie Forskningsråds karriereprogram Sapere Aude i foråret 2011. Trin 1, DFF-Ung Eliteforsker, henvender sig til talentfulde unge forskere på postdocniveau. Dette trin kan søges et ubegrænset antal gange i løbet af din karriere i den periode, hvor du lever op til kravene.
Trin 2, DFF-Forskningsleder, henvender sig til talentfulde yngre forskere, typisk på lektorniveau. Dette trin kan søges op til tre gange i løbet af karrieren. Læs mere i opslaget.
 
Det Frie Forskningsråd (DFF) støtter forskning baseret på forskernes egne initiativer inden for og på tværs af alle videnskabelige hovedområder. DFF består af en bestyrelse og 5 faglige forskningsråd, hvoraf Det Frie Forskningsråd | Samfund og Erhverv (FSE) er det ene. DFF har 2 årlige opslag, som består af 5 parallelle opslag fra de respektive faglige forskningsråd.

Tilføjelse til Uddannelsestakster i forbindelse med forskeruddannelse

I den annoncerede tekst står der følgende: " Du kan søge rådet om en uddannelsestakst svarende til 50.000 kr. per fulde projektår"

I afsnittet skal der stå følgende: ”Du kan søge rådet om en uddannelsestakst svarende til 50.000 kr. (hum/samf) / 80.000 kr. (tek/nat/sund) kr. per fulde projektår”.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 20. februar 2013