Gå til indhold

Opslag 2012 - Det Frie Forskningsråd | Sundhed og Sygdom

Til hovedansøgningsfristen den 8. marts 2012 kan du søge alle udbudte virkemidler. Til efterårsansøgningsfristen den 6. september 2012 kan du udelukkende søge om Individuelle postdocstipendier og Skolarstipendier. Opslaget gælder for ansøgninger indsendt til begge frister.

Ansøgningsfrist:

Udløbet

Opslag 2012

Nye ansøgningsfrister

Fra og med 2012 udgiver DFF kun ét årligt opslag. Derfor gælder dette opslag både for hoved- og efterårsansøgningsfristen 2012.

Hovedansøgningsfristen for uddelingen af midler i 2013 flyttes fra primo marts 2013 til primo november 2012. Fra og med 2013 vil hovedansøgningsfristen være primo november suppleret af en forårsansøgningsfrist primo maj, hvor der udelukkende kan søges om Individuelle postdocstipendier og Skolarstipendier.

Ændringer i udbudte virkemidler for FSS

Databaser og Biobanker udbydes ikke længere som selvstændige virkemidler, men kan i stedet integreres i Større forskningsrprojekter/Forskningsprojekter.

Nye forhold for Sapere Aude

Du kan ikke længere selv søge om Sapere Aude: DFF-Ung Eliteforsker. I stedet kan de faglige råd vælge at indstille dig til Sapere Aude: DFF-Ung Eliteforsker ud fra din ansøgning om et Individuelt postdocstipendium.

I 2012 udbyder DFF for første gang virkemidlet Sapere Aude: DFF-Topforsker.

Ændringer vedrørende krav om administrerende institution/enhed

Det er ikke muligt for Styrelsen for Forskning og Innovation at påtage sig administrationen af bevillinger til forskere, der skal gennemføre hele deres projekt i udlandet. Alle bevilgede projekter skal derfor tilknyttes en administrerende institution/enhed.

Samet side på fi.dk med alle informationer

Vi har samlet alle relevante informationer, skemaer, typiske spørgsmål, behandlingsprocedure mv. til dette opslag på én side.

Ansøg via e-ansøgningssystemet

Opslaget kan udelukkende søges elektronisk via Styrelsen for Forskning og Innovations e-ansøgningssystem.

NYT: Forslag til eksterne bedømmere i e-ansøgningen

Hvis du ansøger inden for et virkemiddel, som sendes i ekstern bedømmelse (se rådets opslag), har du mulighed for at foreslå op til 3 navne på udenlandske forskere, som du vurderer, vil være kompetente eksterne bedømmere til din ansøgning og/eller til at indgå i bedømmer-databasen. Det kan både være forslag til forskere inden for det specifikke forskningsfelt, din aktuelle ansøgning vedrører, og forskere med bredere forskningsfaglige kompetencer.

I blanketten kan navne på bedømmere tastes under sektion 15.

Der skal skrives i felterne, før man kan indsende sin ansøgning, men hvis man ikke kan foreslå bedømmere, kan man i stedet skrive et tilfældigt tegn, f.eks. et minus (-) i felterne.

Det er ikke et krav, at du som ansøger foreslår bedømmere.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 17. maj 2013