Gå til indhold

Det Frie Forskningsråd: Opslag E2012 og F2013

Det Frie Forskningsråd introducerer med dette opslag ét samlet opslag for de fem faglige forskningsråd. Det betyder, at du i ét dokument kan læse om DFF's samlede udbud.

Opslag

I opslaget kan du læse om Det Frie Forskningsråd (DFF), hvad du kan søge støtte til, hvordan og hvornår du søger, hvem der kan søge, hvordan ansøgninger behandles osv.

Nyhed - forbedret DFF budgetskabelon

Mange af de ansøgere, der søgte i efteråret 2012, oplevede desværre, at DFF’s budgetskabelon var meget vanskelig at læse i pdf-versionen. Derfor har Det Frie Forskningsråd udarbejdet en ny budgetskabelon med tilhørende vejledning, som du skal bruge i forbindelse med ansøgninger til Det Frie Forskningsråd.

For at konvertere budgetskabelonen korrekt til PDF, skal du vælge "Gem som PDF" i Excel / dit regnearksprogram (brug IKKE "udskriv til pdf"-funktionen).

VIGTIGT: Det er vigtigt, at du orienterer dig i den nye vejledning og følger den, da den erstatter Annex C i det gældende opslag.

Ansøgningsfrister

Der er to overordnede ansøgningsfrister i DFFs opslag. Ansøgningsfristen i efteråret 2012 gælder alle virkemidler med undtagelse af DFF-Individuelt postdocstipendium og FSS-Skolarstipendier, og ansøgningsfristen i foråret 2013 gælder udelukkende virkemidlerne DFF-Individuelt postdocstipendium og FSS-Skolarstipendier.

Ansøgningsfristerne i foråret 2013 (DFF-Individuelt postdocstipendium og FSS-Skolarstipendier) er:

FKKFNUFSEFSSFTP
1. maj 2013 kl. 22:00 6. maj 2013 kl. 22:00 29. april 2013 kl. 22:00 24. april 2013 kl. 22:00 3. maj 2013 kl. 22:00

Der vil med forbehold for finansloven for 2014 være en hovedansøgningsfrist omkring 1. november 2013 og en ansøgningsfrist for DFF-Individuelt Postdocstipendium og FSS-Skolarstipendier omkring 1. maj 2014.

E-ansøgning

Alle ansøgninger indsendes via e-ansøgningssystemet. Alle relevante bilag (budgetskema osv.) findes i e-ansøgningssystemet.

Hvordan behandler rådet din ansøgning?

Herunder kan du orientere dig i, hvordan DFF behandler din ansøgning:

FAQ (ofte stillede spørgsmål)

Hér finder du svar på en række ofte stillede spørgsmål vedrørende DFF's opslag:

Yderligere informationer

DFF's sekretariat giver gerne telefonisk vejledning om formelle forhold vedrørende opslaget og ansøgningsproceduren. Sekretariatet kan kontaktes via nedenstående link.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 21. marts 2014