Gå til indhold

Nyt opslag om støtte til europæiske forskningsprojekter indenfor industriel bioteknologi

Ansøgningsfrist: Udløbet

Det Strategiske Forskningsråd (DSF) er partner i det europæiske ERA-NET Industrial Biotechnology (ERA-IB), hvor danske forskere kan søge penge til projekter. DSF har afsat 1 mio. euro til dansk deltagelse i opslaget.

Danmark deltager aktivt i ERA-net Industrial Biotechnology (ERA-IB), hvis formål er at tilskynde akademikere og industrielle forskere, med ekspertise i industriel bioteknologi, til at arbejde på tværs af hele værdikæde.

ERA-IB, i samarbejde med det europæiske forskningssamarbejde EuroTransBio, åbner nu for ansøgninger til opslaget med titlen: ”ERA-IB 4th joint call for proposals: Industrial biotechnology for Europe: an integrated approach”.

Opslaget vil støtte industrielt relevante og innovative forsknings- og udviklings projekter i multinationale forskningsprojekter indenfor industriel bioteknologi.

Mindst tre ERA-IB partnerlande skal indgå i samarbejdet. Den samlede ramme fra dansk side er 1 mio. euro, og det er hensigten at støtte flere projekter. Projekterne forventes at forløbe over max tre år.

Der er prækvalifikation med frist d. 26. marts 2013.

Projekterne forventes at starte tidligt 2014.

Kontakt

Niels Gøtke
Kontorchef
Tlf.: +45 72 31 83 96
Email: nigoe@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 14. februar 2014