Gå til indhold

Opslag til Marie Skłodowska-Curie Research and Innovation Staff Exchange (RISE) i Horizon 2020

Europa-Kommissionen har offentliggjort opslaget Marie Sklodowska-Curie Research and Innovation Staff Exchange (RISE), hvor de støtter udveksling og udstationering af medarbejdere mellem industrien og forskningsverdenen. Ansøgningsfrist: Den 28. april 2015.

Hvem kan søge?

Opslaget er åbent for universiteter, forskningsinstitutioner, forskningsinfrastrukturer og virksomheder fra alle lande. Der er særlig fokus på, at virksomheder, især små og mellemstore virksomheder (SMV’er), deltager. Udveksling kan omfatte både yngre og erfarne forskere samt administrativt og teknisk personale, som understøtter projektets forsknings- og innovationsaktiviteter.

Hovedområder i opslaget

Research and Innovation Staff Exchange (RISE) skal fremme internationalt og intersektorielt samarbejde gennem udveksling af medarbejdere og deling af viden og idéer fra forskning til marked (og vice-versa) med henblik på fremme af videnskab og udvikling af innovation.

Støtte gives til at skabe, udvikle, styrke og gennemføre partnerskaber i form af fælles forsknings- og innovationsprogrammer mellem deltagerne målrettet videndeling og intersektoriel mobilitet baseret på to-vejs udveksling af forsknings- og innovationsmedarbejdere. Udveksling kan ske for:  

  • Early Stage Researchers
  • Experienced Researchers
  • administrativt og teknisk personale.

Hvad kan du søge støtte til?

Der ydes støtte til partnerskaber om fælles forsknings- og innovationsaktiviteter mellem deltagerne. Formålet er at opnå videndeling gennem international og intersektoriel mobilitet gennem udstationeringer af forsknings- og innovationspersonale.

Krav til ansøgere

Early Stage Researchers skal på tidspunktet for ansættelse hos værtsinstitutionen være i de første fire år af deres forskerkarriere og må ikke endnu være tildelt en ph.d.

Experienced Researchers skal på tidspunktet for ansøgningsfristen enten være i besiddelse af en ph.d. eller have minimum fire års tilsvarende fuldtids forskningserfaring.

Opslag

Læs mere

 

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024