Gå til indhold
Du er her: Forside Forskning og innovation Tilskud til forskning og innovation Opslag 2016 Opslag: Forskerophold ved Massachusetts Institute of Technology

Opslag: Forskerophold ved Massachusetts Institute of Technology

Søg om forskerophold ved Massachusetts Institute of Technology (MIT)
Kontakt
Karin Ilsøth Rasmussen
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 13
Email: kra@ufm.dk

Uddannelses- og Forskningsministeriet har som led i en overordnet strategi om brobygning mellem danske og amerikanske universiteter indgået en partnerskabsaftale med MIT.

Partnerskabsaftalen giver mulighed for op til 10 ph.d.-studerende og postdocs årligt kan komme på forskningsophold ved MIT. Aftalen dækker et fellowship ved MIT. Gæsteforskeren er selv ansvarlig for løn, forsikring og udgifter til indkvartering og andre leveomkostninger.

Hvem kan søge og ansøgningsfrist?

Ph.d.-studerende og postdocs som forsker inden for biologi, bioteknologi, kemi og det farmaceutiske område ved et dansk universitet eller en dansk forskningsinstitution.

Ansøgningsfristen er den 24. maj 2016 kl. 12.00.

Hvad kan du søge støtte til?

Der kan søges om støtte til forskningsophold ved MIT i seks måneder for ph.d.-studerende og 12 måneder for postdocs. Der kan ligeledes gives et forudbetalt stipendie på 15.000 kroner til dække af omkostninger til rejse og ophold.

Krav

I vurderingen af ansøgningen lægges der vægt på ansøgerens forskningsfelt, kvaliteten af projektet og merværdien ved at samarbejde med MIT.

Senest opdateret 15. august 2019