Gå til indhold

Opslag i Horizon 2020 for 2016/2017

EU-Kommissionen offentliggør hvert andet år opslag (calls) og konkrete emner (topics), der beskriver, hvad du kan søge om støtte til. Det er nu muligt at se opslagene for 16/17. Aktuelle calls og topics findes på EU’s Particpant Portal. Filmen nedenfor viser, hvordan du kan finde relevante opslag.

Opslagene for 2016 og 2017 rummer emner inden for de syv samfundsmæssige udfordringer: Sundhed, bioøkonomi, energi, transport, klima, rummelige samfund og sikre samfund. Desuden er der afsat penge til nye visionære idéer, excellent forskning, industrielt lederskab, projekter drevet af små og mellemstore virksomheder samt forskermobilitet.

  • Overblik over delprogrammerne i Horizon 2020
  • Opslagene er relevante for offentlige såvel som private ansøgere, f.eks. universiteter, små og store virksomheder, NGO’er mv. Opslagene er samlet efter emne i to-årige arbejdsprogrammer. Det vil sige, at nogle opslag har ansøgningsfrist i 2016 og andre i 2017.

På EU’s webside for Horizon 2020 kan du finde alle opslag. Det er også her, du indsender og administrerer din ansøgning og dit projekt..
Europa-Kommissionen åbner i god tid inden ansøgningsfristen for ansøgning til de enkelte topics, så man kan forberede og indsende ansøgningen online.

Ansøgningsfrister

Ansøgningsfristerne varierer fra opslag til opslag. Det er derfor en god idé at læse grundigt på de opslag i arbejdsprogrammerne, du er interesseret i, så du er sikker på, hvornår ansøgningsfristerne ligger.

Eksterne links

Kontakt

Stefanie Bondy Jørgensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 17
Email: stbj@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 01. marts 2022