Gå til indhold

Søg midler til analyse og udvikling af nye uddannelser eller uddannelseselementer for bygningskonstruktører m.fl.

Uddannelses- og Forskningsministeriet udmønter i 2017 en særbevilling på i alt op til fem mio. kr. for perioden 2017-2018. Midlerne udbydes til analyse af arbejdsmarkedets behov og efterspørgsel samt til uddannelsesudvikling. Frist: Fredag den 8. december 2017.

I aftalen om begrænsning af dobbeltuddannelse blev der afsat fem millioner kroner til at understøtte udviklingen af uddannelsesveje i særlige tilfælde, hvor der viser sig at være uhensigtsmæssige blindgyder for studerende. Uddannelses- og Forskningsministeriet har igennem en dialog- og analyseproces identificeret, at særligt videreuddannelsesmuligheder for bygningskonstruktører er begrænset. Derfor udbyder ministeriet nu en særbevilling til analyse og udvikling af nye uddannelser eller uddannelseselementer for blandt andet bygningskonstruktører.

Hvem kan søge?

Videregående uddannelsesinstitutioner kan søge om bevilling. Samarbejde på tværs af institutioner anses som en fordel. Læs mere i opslaget.

Opslag, ansøgningsblanket og bilag

Ansøgere skal udfylde et ansøgningsskema i henhold til Bilag 2. i Retningslinjer for Administration af FoU-midler.

    I det omfang opslagets bestemmelser afviger fra bestemmelserne i ”Retningslinjer for administration af FoU-midler”', har opslaget forrang.

    Ansøgningsfrist og indsendelse af ansøgning

    Frist: Fredag den 8. december 2017
    Indsend din ansøgning til pama@ufm.dk

    Kontakt

    Patrizia Marchegiani
    Kontorchef
    Tlf.: +45 72 31 89 14
    Email: pama@ufm.dk

    Handlinger tilknyttet webside

    Senest opdateret 05. december 2021