Gå til indhold

NKJ støtter forskning der kan reducere truslerne fra antibiotikaresistens

Nordisk Komité for Jordbrug- og Fødevareforskning (NKJ) giver støtte til aktiviteter og netværksdannelse inden for forskning, der kan reducere truslerne fra antibiotikaresistens. Vis interesse senest den 31. december 2018 og søg senest den 15. februar 2019 kl. 12.

NKJ lægger vægt på samarbejde mellem de nordiske lande i forskning af antibiotikaresistens - i relation til One Health-perspektivet. For at få del i støtten kan man tilkendegive interesse til NKJ inden 31. december 2018. Det er dog ikke obligatorisk. Endelig ansøgning skal dog sendes inden 15. februar 2019. 

Hvem kan søge? 

Puljen kan søges af forskere ansat ved nordiske universiteter eller forskningsinstitutioner. Der skal deltage forskergrupper fra mindst tre nordiske lande (eller autonome områder). Deltagelse fra de baltiske og nordvestatlantiske lande er muligt, såfremt der er deltagelse fra mindst tre nordiske lande. Det opfordres til at inkludere unge forskere og PhD-studerende i netværkene.  

Hvad kan du søge støtte til?

Puljen støtter netværksaktiviteter, faglige workshops, seminarer og konferencer. Der gives støtte til afholdelse af møder, rejser, gæsteforelæsninger, publikationer mm.

Ved behandlingen af ansøgninger lægges der vægt på det faglige indhold, arbejdsbeskrivelse, nordisk merværdi og sammenhæng til NKJ's strategiske prioriteter. Netværkene kan også anvendes til forberedelse af større ansøgninger til Horizon 2020 eller lignende. Der skal desuden tilstræbes en ligelig kønsbalance i aktiviteterne.

Hvor meget kan du søge?

Den samlede pulje er 2 millioner SEK, og der kan maksimalt søges om 400.000 SEK. Støtten fra NKJ må højest udgøre 50 % af de samlede udgifter for projektet. Tilsagn gives til aktiviteter af 1-2 års varighed.

Kontakt

Niels Gøtke
Kontorchef
Tlf.: +45 72 31 83 96
Email: nigoe@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 31. januar 2024