Gå til indhold

Rejsestipendier til Arctic Circle Assembly 2018

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har åbnet for ansøgninger fra danske, grønlandske og færøske forskerstuderende til rejsestipendier til Arctic Circle-konferencen d. 19.-21. oktober 2018 i Reykjavik, Island. Ansøgningsfristen er mandag den 3. september 2018.

Arctic Circle-konferencen er en årlig tilbagevendende begivenhed i Reykjavik med mere end 2.000 deltagere fra 50 lande. Blandt deltagere er ministre, parlamentsmedlemmer, embedsmænd, forskere, iværksættere, virksomhedsledere, studerende og andre med interesse for arktisk forskning.

Forum for Arktisk Forskning deltager også og står for en breakout-session for unge forskere, hvor der sættes fokus på internationalt samarbejde i dansk, færøsk og grønlandsk forskning.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse udbyder i denne forbindelse 5 stipendier til dækning af udgifter i forbindelse med deltagelse i Arctic Circle konferencen. Stipendierne kan søges af ph.d.-studerende eller postdocs tilknyttet et universitet eller et forskningsinstitut i Danmark, Grønland eller Færøerne. Midlerne kan anvendes til dækning af udgifter i forbindelse med deltagelse i Arctic Circle-konferencen. De udvalgte ansøgere forventes at deltage i sessionen med et oplæg om internationalt samarbejde med udgangspunkt i deres egen forskning. De specifikke krav til præsentationen kan læses i opslaget.

Der er ansøgningsfrist d. 3. september 2018.

 

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024