Du er her: Forside Forskning og innovation Tilskud til forskning og innovation Opslag 2019 Søg støtte til teknologiudvikling og aktiviteter, der bruger satellit- og rumteknologi hos ESA. Ny søgerunde i 2019.

Søg støtte til teknologiudvikling og aktiviteter, der bruger satellit- og rumteknologi hos ESA. Ny søgerunde i 2019.

Det er nu muligt for danske virksomheder og institutioner at søge om støtte til deres egne idéer til teknologiudvikling og brug af satellit data på rumområdet igennem det danske bidrag til ESA. Alle virksomheder og institutioner kan komme i betragtning.
Kontakt
Dennis Jorch Dehn Kristensen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 77
Email: djdk@ufm.dk

Deadline for at søge om støtte: 1. maj 2019

Den Europæiske Rumorganisation (ESA) tilbyder løbende europæiske virksomheder at byde ind med forretningsidéer til udvikling af aktiviteter, der dækker både traditionel rumteknologiudvikling for upstream virksomheder men samtidig også aktiviteter downstream, der udnytter satellit data og generel rumteknologi.

I 2019 har Styrelsen for Forskning og Uddannelse afsat omkring 23 millioner kr. til støtte til denne type aktiviteter og opfordrer alle interesserede virksomheder at byde ind med netop deres idé.

Det drejer sig om aktiviteter inden for fire af ESA’s teknologi programmer:

  • General Support and Technology Programme (GSTP) – 3,7 mio. kr.
  • Advanced Research in Telecommunication Systems (ARTES) – 12 mio. kr.
  • Navigation Innovation and Support Programme (NAVISP) – 2,7 mio. kr.
  • Investing in Industrial Innovation (InCubed) – 5,9 mio. kr.

Ansøgningsprocessen følger den danske ansøgningsordning for 2019, som du kan læse mere om ved at klikke på de nedenstående links i dette opslag.

Deadline for at søge støtte er d. 1. maj 2019. Styrelsen og ESA evaluerer herefter ansøgningerne og giver ansøgerne besked i løbet af juni eller senest juli. Styrelsen evaluerer alle ansøgninger efter kriterier defineret i den danske rumstrategi.

Ansøgninger skal sendes til Dennis Jorch Dehn Kristensen på djdk@ufm.dk og Peter Mandix Sehestedt på pse@ufm.dk. Herudover skal ESA samtidig modtage ansøgningen. Du kan finde link til disse oplysninger på vores hjemmeside.

For spørgsmål kan Dennis Jorch Dehn Kristensen kontaktes på djdk@ufm.dk eller +45 3544 8877. Vi anbefaler desuden alle ansøgere at kontakte ESA inden ansøgningen sendes afsted for information om processen.

 

Senest opdateret 01. februar 2019