Du er her: Forside Forskning og innovation Tilskud til forskning og innovation Opslag 2020 Opslag til klyngeprogrammet "Innovationskraft: Danske klynger for viden og erhverv 2021-2024"

Opslag til klyngeprogrammet "Innovationskraft: Danske klynger for viden og erhverv 2021-2024"

Uddannelses- og Forskningsministeriet annoncerer sammen med Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse midler til landsdækkende klyngeaktiviteter i perioden 2021-2024. Ansøgningsfrist er onsdag den 27. maj 2020 kl. 10:00.

Formålet med programmet er at styrke innovationskraften i danske virksomheder inden for Danmarks stærkeste og mest lovende erhvervs- og teknologiområder. Det sker gennem samarbejde og videnoverførsel mellem virksomheder, videninstitutioner og andre aktører.

Med en fælles annoncering af midlerne håber Uddannelses- og Forskningsministeriet og Erhvervsfremmebestyrelsen, at der kan skabes stærkere klynger, bedre sammenhæng mellem offentlige indsatser og øget innovationskraft i hele landet.

Det samlede opslagsmateriale findes på denne side.

Ansøgningsfrist: Onsdag den 27. maj 2020 kl. 10:00.

Materiale:

Spørgsmål til opslaget kan sendes til

FAQ:

Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har sammen med sekretariatet for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse udarbejdet en FAQ om opslaget, der besvarer indkomne generelle spørgsmål til opslaget. FAQ'en opdateres løbende.

Senest opdateret 20. maj 2020