Gå til indhold
Du er her: Forside Forskning og innovation Tilskud til forskning og innovation Opslag 2020 Opslag til klyngeprogrammet "Innovationskraft: Danske klynger for viden og erhverv 2021-2024"

Opslag til klyngeprogrammet "Innovationskraft: Danske klynger for viden og erhverv 2021-2024"

Uddannelses- og Forskningsministeriet annoncerer sammen med Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse midler til landsdækkende klyngeaktiviteter i perioden 2021-2024. Ansøgningsfrist er onsdag den 27. maj 2020 kl. 10:00.

Formålet med programmet er at styrke innovationskraften i danske virksomheder inden for Danmarks stærkeste og mest lovende erhvervs- og teknologiområder. Det sker gennem samarbejde og videnoverførsel mellem virksomheder, videninstitutioner og andre aktører.

Med en fælles annoncering af midlerne håber Uddannelses- og Forskningsministeriet og Erhvervsfremmebestyrelsen, at der kan skabes stærkere klynger, bedre sammenhæng mellem offentlige indsatser og øget innovationskraft i hele landet.

Det samlede opslagsmateriale findes på denne side.

Ansøgningsfrist: Onsdag den 27. maj 2020 kl. 10:00.

Materiale:

Spørgsmål til opslaget kan sendes til

FAQ:

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har sammen med sekretariatet for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse udarbejdet en FAQ om opslaget, der besvarer indkomne generelle spørgsmål til opslaget. FAQ'en opdateres løbende.

Senest opdateret 29. marts 2021