Du er her: Forside Ministeriet Hjemmesiden Om ufm.dk

Om hjemmesiden

Hjemmesiden ufm.dk giver én samlet indgang til Uddannelses- og Forskningsministeriet.
Kontakt
Tanya Graasbøll
Kommunikationskonsulent
Tlf.: +45 72 31 80 19
Email: tag@ufm.dk
Christina Staal
Digital kommunikationskonsulent
Tlf.: +45 72 31 80 23
Email: chst@ufm.dk
Mikael Larsen
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 81 05
Email: mika@ufm.dk

Hjemmesiden rummer indhold fra ministeriet/departementet, Styrelsen for Forskning og Innovation og Styrelsen for Videregående Uddannelser.

Indholdet er struktureret efter emne - ikke efter organisationens opbygning og ansvarsområder.

Abonnement

Du kan abonnere på nyhedsmails med nyt fra ufm.dk opdelt efter emner eller på pressemeddelelser.

Indhold på engelsk

Engelsk indhold ligger på den engelske del af hjemmesiden. Det er nemt at gå fra den danske del af ufm.dk til den engelske del (og omvendt), hvis du søger en engelsk version af en konkret tekst: Klik på ’engelsk version’, så kommer du direkte over til den engelske tekst.

Kontakt os

Vi hører gerne fra dig, hvis du har ris, ros eller forslag til, hvordan hjemmesiden bliver endnu bedre. Kontakt os også, hvis du ikke kan finde det indhold, du søger på hjemmesiden.

Send en e-mail til webredaktionen: hjemmesiden@ufm.dk

Brugervurderinger

Vi arbejder hele tiden på at forbedre hjemmesidens tilgængelighed og anvendelighed for brugerne. Derfor vil vi løbende gennemføre undersøgelser og brugervurderinger, der kan bidrage til at optimere brugervenligheden på hjemmesiden. Dette gælder ikke mindst ved overgangen fra flere mindre hjemmesider til én samlet hjemmeside, ufm.dk, som skal servicere mange forskellige målgrupper.

Opdatering og drift af hjemmesiden

Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside ufm.dk vedligeholdes af webredaktionen i Kommunikation plus et hold lokalredaktører, der hver især dækker sektioner på ufm.dk.

Opdatering af hjemmesidens indhold sker primært decentralt hos de enkelte lokalredaktører. Ud over redaktionel ledelse, koordinering og øvrig opdatering står webredaktionen for den løbende udvikling af struktur og indhold på ufm.dk.

Senest opdateret 24. august 2018