Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2006 På bølgelængde – Teknologisk fremsyn om mobil og trådløs kommunikation

På bølgelængde – Teknologisk fremsyn om mobil og trådløs kommunikation

Forsideillustrations tekst mangler
Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Mobil og trådløs kommunikation rummer mange innovationsmuligheder for Danmark. Dansk forskning er i verdensklasse, og vi ser en række erhvervsmæssige styrkepositioner i dag, hvor Danmark fremover har gode forudsætninger for at blive globalt førende.
: 01. juni 2006
: 87-91702-45-3
: 87-91702-44-5
: Forsknings- og Innovationsstyrelsen
: 2006
: 66

Publikation fra Styrelsen for forskning og innovation

Mobil og trådløs kommunikation rummer mange innovationsmuligheder for Danmark. Dansk forskning er i verdensklasse, og vi ser en række erhvervsmæssige styrkepositioner i dag, hvor Danmark fremover har gode forudsætninger for at blive globalt førende. Vi kan måle os med førende lande som Finland og Sverige, hvad angår kvalitet og omfang af forskningen.

Der er identificeret tre fokusområder, som vurderes at være særligt perspektivrige, og som belyser centrale udviklingsdynamikker. Det drejer sig om: forskning og udvikling inden for mobil og trådløs kommunikation, det mobile sundhedssystem og mobil underholdning.

Fremsynets anbefalinger falder både inden for en række generelle rammebetingelser og inden for de tre udvalgte fokusområder.

 

Senest opdateret 08. februar 2013