Gå til indhold

FGU-seminar: Mulighederne i Erasmus+

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer alle FGU-institutioner, der har interesse for internationalt samarbejde og/eller mobilitet til seminar på FGU Midt- og Østsjælland i Køge.
 • Tid og sted
 • Hvornår 08. december 2022 fra 09:30 til 15:00
 • Hvor FGU Midt- og Østsjælland
  Klemmenstrupvej 25, 4600 Køge

Målgruppe

FGU-institutioner. Erfaring med Erasmus+ eller andre internationale uddannelsesprogrammer er ikke en forudsætning. Tværtimod er det ambitionen, at dagen kan virke inspirerende for hvem som helst. 

Indhold

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil præsentere tilskudsmulighederne indenfor Erasmus+-programmet både hvad angår mobilitetsprojekter og mindre samarbejdsprojekter. I løbet af dagen vil FGU Midt og Østsjælland, FGU Aarhus, FGU Nordvestsjælland og FGU Hovedstaden fortælle om deres respektive erfaringer med at sende FGU-elever på skole- eller virksomhedsophold i udlandet (10-365 dage) og eller arrangere forskellige typer af efteruddannelsesophold i udlandet for deres medarbejdere finansieret af Erasmus+.

Formål

At inspirere og videndele ift. de mange muligheder, der findes i den nye Erasmus+-programperiode (2021-2027) for FGU’s målgrupper og undervisere.  

Det er gratis at deltage.

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.

  Kontakt

  Lise Frank
  Fuldmægtig
  Tlf.: +45 72 31 88 73
  Email: lifr@ufm.dk

  Handlinger tilknyttet webside

  Senest opdateret 27. november 2022