Gå til indhold

Seminar: Muligheder for at støtte voksne flygtninge gennem Erasmus+-projekter

Det polske kontor for Erasmus+ inviterer til seminar for personale fra voksenuddannelsesområdet, der arbejder med voksne flygtninge.
  • Tid og sted
  • Hvornår 13. september 2022 18:00 til 16. september 2022 12:00
  • Hvor Warszawa, Polen

Målgruppe

Seminaret henvender sig til personale fra organisationer og institutioner, der støtter voksne flygtninge gennem ikke-erhvervsrettede uddannelsesaktiviteter, og som ønsker at finde projektpartnere og gennemføre projekter inden for voksenuddannelsesområdet - både mobiliteter (KA1) og samarbejdsprojekter (KA2).

Formål

Dette seminar har til formål at give deltagere mulighed for at søge partnere til voksenuddannelsesprojekter i Erasmus+ med fokus på at støtte flygtninge gennem ikke-erhvervsrettede uddannelsesaktiviteter og skabe rum for netværk, erfaringsdeling, diskussion af ideer og udarbejdelse af udkast til nye projekter under Erasmus+.

Praktisk

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at tilmelde to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du søge via nedenstående link, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter dækkes af Erasmus+ programmet.
Seminaret afvikles på engelsk.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 19. august 2022.

Ansøg om at deltage i seminaret nederst på SALTO's hjemmeside. Bemærk, der skal oprettes en brugerprofil ved ansøgning, hvis det er første gang, du benytter SALTO-platformen.

Kontakt

Ingrid Maria Möger
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 42
Email: immo@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 04. august 2022

Afsendere