Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Arrangementer 2022 Kontaktseminar for videregående uddannelsesinstitutioner om centrale aktioner inden for Erasmus+

Kontaktseminar for videregående uddannelsesinstitutioner om centrale aktioner inden for Erasmus+

Lær mere om de centrale aktioner inden for Erasmus+; Erasmus Mundus, Innovationsalliancer, Kapacitetsopbygningsprojekter og Jean Monnet og mød potentielle samarbejdspartnere ved dette kontaktseminar i Warszawa
Kontakt
Rune Wulff Christensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 68
Email: rwc@ufm.dk

Tid og sted

10. oktober 2022 kl. 16:00 til 12. oktober 2022 kl. 12:30
Warszawa, Polen

Målgruppe: Medarbejdere fra videregående uddannelsesinstitutioner, fx projektledere, undervisere eller administrative medarbejdere, der arbejder med samarbejdsprojekter inden for uddannelsesudvikling og internationalisering.

Formål:

  • Udbrede viden om de centrale aktioner inden for Erasmus+
  • Udbrede viden om projektledelse
  • Give mulighed for at møde potentielle projektpartnere

Praktisk: Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til fire deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

Ansøgningsfrist: 4. september 2022 

Ansøgning: Tilmelding til seminaret foregår gennem portalen SALTO, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, at du skal tilmelde dig et seminar via SALTO.

Senest opdateret 25. august 2022