Gå til indhold

Seminar: Sådan bruges 'lump sum'-modellen inden for KA2 i Erasmus+

Det cypriotiske Erasmus+-kontor inviterer til et tværsektorielt seminar målrettet nye og erfarne ansøgere, der vil søge tilskud til samarbejdsprojekter. Seminaret fokuserer på Cooperation og Small-scale Partnerships, hvor der tages højde for de forskellige administrations- og afrapporteringskrav.
  • Tid og sted
  • Hvornår 02. november 2022 til 04. november 2022
  • Hvor Cypern

Målgruppe

Nye og erfarne ansøgere til samarbejdsprojekter, det vil sige KA2-projekter i Erasmus+: Cooperation Partnerships eller Small-scale Partnerships.

Formål

Formålet med seminaret er at tilbyde vejledning i, hvordan 'lump sum'-modellen bruges til at forberede og implementere kvalitets- og omkostningseffektive KA2-projekter i overensstemmelse med Erasmus+-programmets regler.

Seminaret sigter både mod teoretisk og praktisk viden. Deltagerne vil få erfaring med, hvordan det mest passende lump sum-beløb vælges til at dække projektomkostningerne ud fra det identificerede behov og forventede resultater. Herudover, hvordan de aktiviteter, der skal udføres, beskrives.

Ved afslutning af seminaret vil deltagerne være i stand til at estimere det nødvendige budget til implementering af et samarbejdsprojekt.

Praktisk

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at tilmelde 3 deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter dækkes af Erasmus+-programmet.

Der er ankomst den 1. november 2022 og afgang den 4. november 2022.

Seminaret afvikles på engelsk.

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist den 26. juni 2022.

Ansøg om at deltage i seminaret nederst på SALTOs hjemmeside. Bemærk, at du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, at du skal tilmelde dig et seminar via SALTO.

Afsendere

Senest opdateret 20. marts 2023