Gå til indhold

Seminar: Udveksling af erfaringer om deltagelse i Erasmus+ på førskoleområdet

Det Irske Erasmus+-kontor inviterer til kontaktseminar i Dublin med fokus på at dele udfordringer og succeser ved deltagelse i Erasmus+ på førskoleområdet.
  • Tid og sted
  • Hvornår 14. juni 2022 til 16. juni 2022
  • Hvor Irland, Dublin

Målgruppe

Seminaret henvender sig til en bred vifte af interessenter involveret i ledelse og udvikling af tilbud på førskoleområdet samt til ansatte på området i eksempelvis dagtilbud. Seminaret er både for erfarne og nye tilskudsmodtagere i Erasmus+.

Formål

Formålet med seminaret er at identificere og dele eksempler på deltagelse i professionel udvikling og personaleudveksling i regi af Erasmus+. Deltagerne på seminaret vil bl.a. diskutere, hvilke ændringer der skal til, for at ledere og personale på førskoleområdet kan deltage mere fuldbyrdet i Erasmus+.

Efter seminaret vil deltagerne bl.a.:

  • forstå forbundetheden mellem europæiske og nationale prioriteter på førskoleområdet og den rolle, de kan spille for at levere professionel udvikling for personale
  • være bekendt med, hvilke muligheder der findes inden for Erasmus+ for finansiering af udveksling som et middel til professionel udvikling

Praktisk

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsformular.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist den 6. maj 2022.

Ansøgning foregår gennem platformen Salto E-T, hvor man skal oprette sig som bruger, hvis det er første gang man søger.

Kontakt

Ingrid Maria Möger
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 42
Email: immo@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 04. maj 2022