Gå til indhold

Deltag i seminaret Building Successful International Partnerships i Prag

Seminaret er for nuværende og kommende koordinatorer af KA2-projekter, som ønsker at blive bedre til at planlægge og styre KA2-projekter
  • Tid og sted
  • Hvornår 16. oktober 2023 19:00 til 18. oktober 2023 14:15
  • Hvor Prag, Tjekkiet
  • Målgruppe - Akademiske medarbejdere fra videregående uddannelsesinstitutioner - Projektledere fra videregående uddannelsesinstitutioner - Potentielle ansøgere til KA2-projekter indenfor det videregående uddannelsesområde - Nuværende deltagere i KA2-projekter
  • Link Ekstern webside for arrangementet

Formål: Seminaret har til formål at styrke deltagernes kompetencer til at sammensætte og styre et internationalt projektteam, planlægge et projekt, skrive en ansøgning, finde supplerende finansieringskilder, skabe interesse hos interessenter, arbejde med lump sum-modellen og organisere projektevents.

Prague_(6365119737).jpg

Foto: Moyan Brenn

Praktisk: Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til tre deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. Efter aftale kan ud- og hjem-rejse foregå forskudt i forhold til seminaret.

Ansøgningsfrist: 8. juni 2023

Kontakt

Rune Wulff Christensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 68
Email: rwc@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 13. juni 2023

Afsendere