Gå til indhold

Internationalt seminar: Find partnere og udvikl idéer inden for Erasmus+-mobilitetsprojekter

Det belgiske kontor for Erasmus+ inviterer til internationalt mobilitetsseminar for akkrediterede institutioner med henblik på at finde partnere og udvikle idéer inden for mobilitetsprojekter.
  • Tid og sted
  • Hvornår 25. oktober 2023 til 27. oktober 2023
  • Hvor Antwerpen, Belgien

Målgruppe

Seminaret henvender sig til organisationer med en Erasmus+-akkreditering inden for skolesektoren, som er interesseret i at lave gruppemobilitetsprojekter. Du skal beskæftige dig med elever inden for alderen 12-18 år.

Formål

Formålet med dette kontaktseminar er at give repræsentanter fra skolesektoren mulighed for at udvikle ideer til gruppemobilitet for elever relateret til Erasmus+-prioriteten "deltagelse i det demokratiske liv, fælles værdier og borgerengagement".

Seminaret giver ydermere deltagerne mulighed for at få etableret netværk og finde nye partnere.

Praktisk

Seminaret foregår på engelsk.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgningsfrist

08.09.2023

Ansøgning

Ansøgning foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig et seminar via SALTO E-T.

Kontakt

Rikke Rowek Kier
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 74
Email: rrk@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. august 2023

Afsendere