Gå til indhold

Mød nye Erasmus+-partnere inden for voksenuddannelsesområdet

Det franske kontor for Erasmus+ afholder kontaktseminar med fokus på emnet 'aktivt medborgerskab' inden for mobilitetsprojekter.
  • Tid og sted
  • Hvornår 06. december 2023 til 08. december 2023
  • Hvor Tours, Frankrig

Målgruppe

Seminaret henvender sig til dig, der er beskæftiget inden for voksenuddannelsesområdet og som er interesseret i at ansøge om mobilitetsprojekter i fremtiden.

Du skal desuden være aktivt engageret med voksne, der er eller ønsker at blive engageret i aktive medborgerskabsaktiviteter, herunder frivilligt arbejde eller andre aktiviteter i samfundet.
Seminaret henvender sig både nytilkomne og erfarne inden for Erasmus+-mobilitetsprojekter.


Formål

Kontaktseminaret vil give deltagerne mulighed for at øge voksne elevers deltagelse i Erasmus+-mobilitetsprojekter, herunder også voksne med færre muligheder.
Seminaret har særligt fokus på mobilitetsprojekter, der har til formål at skabe et socialt og civilt engagement i samfundet.

På seminaret får deltagerne bl.a. mulighed for at:

  • Etablere netværk og møde nye partnere til Erasmus+-mobilitetsprojekter inden for voksenuddannelsesområdet med fokus på udvikling og promovering af aktivt medborgskab.
  • Udforske fordelene ved mobilitetsprojekter for voksne elever.
  • Udforske innovative og alternative former for demokratisk deltagelse i samfundet der kan indgå i et fremtidigt mobilitetsprojekt for voksne elever.

Praktisk

Seminaret foregår på engelsk.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende én deltager til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgningsfrist

30.10.2023

Ansøgning

Ansøgning foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig et seminar via SALTO E-T.

Kontakt

Rikke Rowek Kier
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 74
Email: rrk@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 18. september 2023

Afsendere