Gå til indhold

Tematisk seminar om uddannelse for bæredygtig udvikling

Uddannelses-og Forskningsstyrelsen inviterer til tematisk seminar med fokus på, hvordan man kan integrere temaer som bæredygtighed, klimaforandringer og den grønne omstilling i pædagogiske og undervisningsmæssige aktiviteter.
  • Tid og sted
  • Hvornår 02. maj 2023 til 04. maj 2023
  • Hvor Odense, Danmark

Målgruppe

Seminaret er for dig der enten er lærer, leder eller pædagogisk personale fra dagtilbud eller grundskolen (3-17 år). Du kan både være interesseret i Erasmus+ Key action 1 og Key action 2 for at deltage i seminaret. 

Formål

Miljøbeskyttelse og bekæmpelse af klimaforandringer er en nøgleprioritet for EU nu og i fremtiden. Erasmus+-programmet kan være med til at opbygge viden og færdigheder inden for klimaforandringer og støtte bæredygtig udvikling inden for EU.

Dette er udgangspunktet for dette tematiske seminar, hvor deltagerne bl.a. vil:

  • Få inspiration og blive præsenteret for specifikke metoder til at bringe bæredygtighed ind i klasseværelset.
  • Få ny viden, inspiration, metoder og motivation til at implementere bæredygtighed i undervisningsaktiviteter, der vil engagerer eleverne.
  • Etablere netværk og finde partnere til de samarbejdsmuligheder, som Erasmus+-programmet tilbyder.

Seminaret vil bestå af præsentationer, netværksaktiviteter og besøg på institutioner, der i deres Erasmus+-projekter har fokus på at arbejde med emner som eksempelvis bæredygtighed og klimaforandringer i deres daglige praksis.

Praktisk

Der vil være fagligt program den 2.-4. maj, men der mulighed for ankomst og deltagelse i uformel middag den 1. maj.

Seminaret foregår på engelsk.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at udvælge op til syv deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.
Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgningsfrist

05.03.2023

Ansøgning

Ansøgning foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang du tilmelder dig et seminar via SALTO E-T.

Kontakt

Ingrid Maria Möger
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 42
Email: immo@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 25. januar 2023

Afsendere