Gå til indhold

Søg tilskud til Solidaritetsprojekter

Her guider vi dig igennem din ansøgning om tilskud til Solidaritetsprojekter i Det Europæiske Solidaritetskorps.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist: 20. februar 2024 kl. 12.00
Ansøgningsfrist: 1. oktober 2024 kl. 12.00

  Seks trin til din ansøgning

  Søg tilskud

   

  1. Læs de relevante sider i programguiden

  Inden du søger, skal du sikre dig, at din organisation opfylder de krav, der stilles til dit projekt - herunder de finansielle betingelser. Du finder information herom i programguiden for Det Europæiske Solidaritetskorps.

  2. Din organisation skal have et EU Login

  Før du kan indsende en ansøgning, skal du have et EU Login. EU Login er EU-Kommissionens 'NemId', som du skal bruge til de elektroniske systemer, der knytter sig til en ansøgning til Det Europæiske Solidaritetskorps.

  Du skal bruge dit EU Login i ansøgningsfasen og efterfølgende, hvis din ansøgning får tilskud. Du har allerede et EU Login, hvis du tidligere har ansøgt om et projekt gennem Det Europæiske Solidaritetskorps og/eller Erasmus+.

  3. Organisation Registration System 

  Når du har oprettet dit EU Login, skal du oprette din organisation i EU's Organisation Registration System. Din organisation tildeles herefter et Organisation Identification nummer (OID).

  Du skal oplyse dit OID i alle ansøgninger om tilskud. Det er ikke muligt at være ansøger eller partner i en ansøgning uden at have et OID.

  Hvis din organisation allerede har deltaget i et projekt gennem Det Europæiske Solidaritetskorps og/eller Erasmus+ og dermed har et OID-nummer, er det vigtigt, at du tjekker, at de uploadede dokumenter er opdaterede og indeholder korrekte oplysninger ift. adresse, juridisk ansvarlig og bankoplysninger. Hvis der er sket ændringer, skal du ikke kun korrigere i Organisation Registration System, du skal også huske at uploade nye dokumenter.


  Registrering i Organisation Registration System (ORS) 

  Bemærk: Organisation Registration System fungerer bedst i Chrome.

  Disse dokumenter skal du uploade i Participant Portal:

  Financial Identification Form: Hvis du søger på vegne af en forening (NGO), skal din forening have et CVR-nummer og en NemKonto, og det er foreningens NemKonto, som skal angives i 'Financial Identification Form'. Du kan finde flere oplysninger ved at følge linket ovenfor til "Information om Organisation Registration System". 

  Legal Entity Form: Husk at vælge det rigtige skema afhængig af, om I er en forening/organisation (private), en offentlig institution (public) eller en ikke-formel gruppe (natural person).

  Senest revisorgodkendt årsregnskab: Hvis du repræsenterer en ikke-offentlig institution og søger om mere end 60.000 euro i tilskud, skal du også uploade organisationens senest godkendte årsregnskab, som både indeholder en resultatopgørelse og balance. Årsregnskabet skal være godkendt af revisor og/eller organisationens bestyrelse. Du skal også uploade årsregnskabet, hvis din organisation samlet set har tilskud fra Det Europæiske Solidaritetskorps og/eller Erasmus+, der overstiger 60.000 euro (alle tilskud fra jeres igangværende projekter lægges sammen med det ansøgte tilskud ved denne ansøgningsfrist). 

  4. Hjælpeværktøjer til din ansøgning

  Disse dokumenter kan være relevante at orientere sig i, inden du skriver din ansøgning:

  5. Sådan udfylder du ansøgningsskemaet

  Husk, at din institution skal have et EU Login, før du kan udfylde ansøgningsskemaet - se trin 2.

  Når du åbner ansøgningsskemaet, ser du et link til en vejledning til at udfylde ansøgningsskemaet.

  Bemærk: Når du kommer til at udfylde Declaration on Honour, så undlad at udfylde underskrivers CPR-nr (National ID Number of the signing person).

  Trinvis vejledning til ansøgningsproces

  Du kan også læse om processen for indsendelse af web-ansøgninger på Europa-Kommissionens hjemmeside:

  Se eksempler på ansøgningsskemaer på Europa-Kommissionens hjemmeside: 


  Alle data, som indtastes i ansøgningsskemaerne, bliver opbevaret i en særlig database:

  6. Ansøgningsskemaer

  Du finder ansøgningsskemaet på den fælles portal for Det Europæiske Solidaritetskorps og Erasmus+ under 'Opportunities'. Her finder du også direkte adgang til Organisation Registration Systems ('Organisations') og Project Results Platform ('Projects') i navigationsmenuen.

  Læs mere om... 

  Information om klagevejledning

  Kontakt

  Cecilie Pedersen
  Fuldmægtig
  Tlf.: +45 72 31 83 59
  Email: cpe@ufm.dk

  Handlinger tilknyttet webside

  Senest opdateret 07. september 2021

  Afsendere

  Det Europæiske Solidaritetskorps