Gå til indhold

Ny europæisk læringspris for innovative Erasmus+-projekter

Europa-kommissionen lancerer en ny pris for Erasmus+-projekter inden for sektorerne dagtilbud og grundskole, ungdomsuddannelser og erhvervsuddannelser

EITA

I forbindelse med den nye programperiode for Erasmus+ (2021-2027) har Europa-Kommissionen lanceret en årlig pris kaldet European Innovative Teaching Award. Prisen skal tildeles særligt innovative Erasmus+-projekter fra den tidligere programperiode og dermed bidrage til at fremhæve værdien af ​​europæisk samarbejde inden for uddannelse. Prisen skal desuden være med til at skabe nye netværk og inspirere til dannelsen af flere innovative projekter.

Tema

Prisen har et tematisk fokus hvert år, og i 2021 år er temaet 'Digital and blended learning'. Dette fokus er yderst relevant, idet et af de tværgående temaer i det nye Erasmus+-program nemlig er at understøtte udvikling og brug af digitale redskaber for at give mulighed for, at flere kan deltage i international udveksling og samarbejde.

Målgruppe

Der uddeles priser til projekter inden for områderne dagtilbud og grundskole, ungdomsuddannelser og erhvervsuddannelser, som udvælges og nomineres af det danske nationale agentur for Erasmus+. Vinderprojekterne fra samtlige deltagende lande vil blive promoveret på den officielle EITA-hjemmeside og på den planlagte konference i efteråret.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 01. november 2021