Gå til indhold

Nyt nyhedsbrev om internationale uddannelsesprogrammer

Du kan nu abonnere på nyhedsbrevet Udsyn – Nyt om internationale uddannelsesprogrammer. Nyhedsbrevet er henvendt til alle med interesse for internationalt uddannelsessamarbejde på tværs af Europas grænser og sektorer i uddannelsessystemet

Nyhedsbrevet Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer holder dig opdateret om mulighederne for tilskud til internationalt uddannelsessamarbejde og præsenterer dig for gode projekteksempler og ny viden på området. I nyhedsbrevet kan du desuden orientere dig om arrangementer, opslag og ansøgningsfrister.

Nyhedsbrevet udsendes af Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer, Styrelsen for Forskning og Uddannelse og udkommer en gang om måneden. Tilmelder du dig nyhedsbrevet, vil du fremover modtage det i din mailboks. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet. 

Om internationale uddannelsesprogrammer

  • Styrelsen for Forskning og Uddannelse administrerer en række internationale uddannelsesprogrammer eksempelvis Erasmus+ og Nordplus. Programmerne giver tilskud til projekter inden for internationalisering og mobilitet i de videregående uddannelser og erhvervsrettede grund- og efteruddannelser såvel som i børnehaver, grundskoler og ungdomsuddannelser.

    Derudover gives der også støtte på området for almen voksenuddannelse og folkeoplysning samt ungdomsaktiviteter og idræt.
  • Mere om internationale uddannelsesprogrammer

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 06. december 2021