Gå til indhold

Indkaldelse af ansøgninger til Erasmus Charter for Videregående Uddannelse

Europa-Kommissionen indkalder ansøgninger til Charter for Videregående Uddannelse for perioden 2021-2027.

Formål

Formålet med et Erasmus Charter for Videregående Uddannelse er at sikre kvaliteten af de videregående uddannelsesinstitutioner, der deltager i Erasmus+ uddannelsessamarbejdet. Et Charter for videregående uddannelse er en forudsætning for, at videregående uddannelsesinstitutioner kan søge om mobilitetsophold med andre EU-programlande (KA103).

Søger institutionen om mobilitetsophold med EU-partnerlande (KA 107, primært lande uden for Europa), behøver institutionen ikke at søge et Charter for Videregående Uddannelse.

Et godkendt Charter for Videregående Uddannelse, der søges til fristen i 2020, vil gælde til udgangen af det kommende program, altså i perioden 2021-2027.

Hvem kan søge?

Videregående uddannelsesinstitutioner kan søge et Charter for Videregående Uddannelse.

OBS: Uanset om uddannelsesinstitutionen har haft et godkendt Erasmus Charter for Videregående Uddannelse i perioden 2013-2020, skal institutionen søge et nyt charter, for at kunne deltage i den kommende Erasmus+-programperiode.

Ansøgningsfrist

Fristen for at ansøge om et Charter for Videregående Uddannelse er den 21. april 2020 kl. 17.00.

Søg hos Europa-Kommissionen

Kontakt

Planlægger jeres uddannelsesinstitution at søge et Erasmus Charter for Videregående Uddannelse i 2020, er I velkomne til at kontakte Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer i Styrelsen for Forskning og Uddannelse for at få rådgivning.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 09. november 2020