Gå til indhold

Indkaldelse af ansøgninger: Erasmus Charter for Higher Education

Videregående uddannelsesinstitutioner skal have et godkendt Erasmus Charter for Higher Education (ECHE) for at kunne deltage i europæiske og internationale mobilitets- og samarbejdsprojekter gennem Erasmus+. Næste frist for at søge om et charter er den 3. maj 2022 kl. 17.00.

Call Charter

Videregående uddannelsesinstitutioner, der ønsker at deltage i europæiske og internationale uddannelsesprojekter gennem Erasmus+, skal ansøge om at få tildelt et Erasmus Charter for Higher Education (ECHE). 

Tildelingen af charteret skal ses som et kvalitetsstempel af institutionens internationale indsats og fortæller samarbejdspartnere, at institutionen lever op til en række krav om kvalitetssikring af den ind- og udgående mobilitet for studerende og ansatte. Der er særligt fokus på procedurer for anerkendelse af udvekslingsophold, men også forberedelse og sikring af de nødvendige sproglige kompetencer prioriteres højt.

Et Erasmus Charter for Higher Education gælder for hele den resterende del af Erasmus+-programperioden, som løber frem til den 31. december 2027.

Ansøgere kan henvende sig til Uddannelses- og Forskningsstyrelsen for information og vejledning om Erasmus Charter for Higher Education, herunder vejledning om ansøgningsproces.

Ansøgningningsfrist

Fristen for at ansøge om et Erasmus Charter for Higher Education er den 3. maj 2022 klokken 17.00. Institutioner skal søge online på EU-Kommissionens hjemmeside, hvor der også ligger baggrundsmateriale og ansøgningsvejledning. 

 

Kontakt

Rune Damgaard Stramer
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 78 07
Email: rdst@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 25. februar 2022