Gå til indhold

Konference "Nutidens udfordringer - fremtidens løsninger" om Horizon 2020

Kom og vær med, når vi sparker Horizon 2020 i gang. Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser holder konferencen "Nutidens udfordringer – fremtidens løsninger" i Tivoli Congress Center i København den 29. oktober 2013. Konferencen er det danske startskud på Horizon 2020.
  • Tid og sted
  • Hvornår 29. oktober 2013 fra 08:00 til 17:00
  • Målgruppe Private og offentlige aktører med interesse for finansiering af forskning og innovation

horizon 2020-logoMed ca. 525 milliarder kroner investerer EU i de kommende år massivt i forskning, innovation og udvikling. Det sker via programmet Horizon 2020, der vil støtte de bedste idéer. Og danske forskere og virksomheder skal også fremover være blandt de allerbedste til at få de gode idéer og realisere dem - ikke alene til gavn for vækst og velfærd i Danmark, men også for at bevæge Europa mod en lysere fremtid.

Konferenceprogram om Horizon 2020

Konferencen byder på oplæg fra fremtrædende forskere og erhvervsfolk, rådgivere og repræsentanter fra Uddannelsesministeriet og Europa-Kommissionen. 

Konferencen styres af journalist Martin Breum, som med skarpe spørgsmål vil tage os på en rejse gennem de forskellige muligheder i Horizon 2020.  

I konferencehallen skaber vi et interaktivt miljø med forsknings- og innovationsprojekter og rådgivningstilbud samt et Speakers Corner, hvor forskere og firmaer fortæller om deres erfaringer med EU-projekter.  

Tilmelding til konference om Horzion 2020

Der er lukket for tilmelding. 

Følg konferencen live eller via twitter

Vi livestreamer fra konferencen. Følg med fra kl. 8:45:

Eller følg med før, under og efter konferencen på Twitter via #H2020dk.

  •