Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2013 Lanceringskonference for EU's nye uddannelsesprogram Erasmus+

Lanceringskonference for EU's nye uddannelsesprogram Erasmus+

Mandag den 9. december 2013 inviterer Uddannelsesministeriet, Undervisningsministeriet og Europa-Huset til fælles lanceringskonference for EU's nye uddannelsesprogram Erasmus+.

Tid og sted

09. december 2013 fra kl. 10:00 til 16:00
Lanceringen henvender sig fortrinsvis til projektkoordinatorer og ledere af uddannelsesinstitutioner inden for alle sektorer, samt kommunale og statslige organisationer, arbejdsmarkedets parter m.fl.

<built-in function id>

Erasmus+ afløser pr. 1. januar 2014 blandt andet Programmet for Livslang Læring og Aktive Unge. Det nye program samler dermed alle tilskud og muligheder for uddannelse, ungdom og sport i én ramme under navnet Erasmus+.

Med et samlet budget på godt 14 milliarder euro forventes programmet at få stor betydning for såvel antallet af danske elever, studerende og undervisere, der kan deltage i studie- og praktikophold i udlandet og for samarbejdet mellem danske og udenlandske uddannelsesinstitutioner.

Sidste frist for tilmelding er 15. november

Der er et begrænset antal pladser til hver uddannelsessektor, og derfor får du først endelig bekræftelse når tilmeldingsfristen er udløbet.

Lanceringskonferencen åbnes af uddannelsesminister Morten Østergaard og byder på mange spændende indlæg, heriblandt en paneldebat med blandt andre Christine Antorini. Om eftermiddagen vil der være informationsmøder for hver af de forskellige uddannelsessektorer, hvor du kan få mere information om, hvordan Erasmus+ får betydning for netop din institution eller organisation.

Læs mere om Erasmus+

Senest opdateret 15. august 2019