Gå til indhold

Emdrup: Det Frie Forskningsråd afholder formidlingsaften

Kom og hør nyt fra forskningens frontline, når modtagere af en Sapere Aude bevilling fra Det Frie Forskningsråd fortæller om deres forskning.
  • Tid og sted
  • Hvornår 29. oktober 2015 fra 19:00 til 21:20
  • Hvor Aarhus Universitet, Campus Emdrup, bygning A, Festsalen, Tuborgvej 164, 2400 København NV
  • Link Ekstern webside for arrangementet

Hvordan kan immunforsvaret bruges som våben mod kræftceller? Hvilken betydning har de sociale medier for udvikling af personlige relationer mellem mennesker? Hvordan påvirker ledelse i den offentlige sektor motivation og performance?

Det er nogle af de emner, du kan høre om, når Det Frie Forskningsråd i samarbejde med Folkeuniversitet afholder to formidlingsaftner i Emdrup og Århus i efteråret 2015.

Ved arrangementerne medvirker fem forskere, som alle har modtaget en bevilling fra Det Frie Forskningsråds prestigefyldte Sapere Aude program. Programmet bidrager til at fastholde og tiltrække de allerdygtigste forskere inden for alle videnskabelige hovedområder, og giver dem mulighed for at forfølge originale forskningsideer.

Formidlingsaftnerne introduceres af bestyrelsesformanden for Det Frie Forskningsråd, professor i Statskundskab Peter Munk Christiansen og journalist fra DR Sanne Gram Fadel vil være vært ved arrangementerne.

Tilmelding på Folkeuniversitets hjemmeside nødvendig, se link nedenfor. 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 24. august 2015