Gå til indhold

København: Skriveseminar for voksenuddannelse og folkeoplysning - Få hjælp til din partnerskabsansøgning til Erasmus+

Vi hjælper koordinatorer inden for voksenuddannelse og folkeoplysning videre med ansøgninger om tilskud til Erasmus+ Strategiske Partnerskaber (Key Action 2). Deltag i skriveseminaret og få svar på dine spørgsmål til ansøgningsskemaet. Tilmeldingsfristen er den 24. februar 2016.
  • Tid og sted
  • Hvornår 29. februar 2016 fra 09:30 til 15:00
  • Hvor Styrelsen for Videregående Uddannelser
    Bredgade 43
    DK-1260 København K
    Lokale A og B

Har din skole, institution eller organisation planer om at ansøge om tilskud til internationale projektsamarbejder gennem Erasmus+?

Styrelsen for Videregående Uddannelser afholder et skriveseminar, hvor du kan arbejde videre med partnerskabets ansøgning og få svar på eventuelle spørgsmål. 

Hvem henvender skriveseminaret sig til?

Skriveseminaret er målrettet koordinatorer i partnerskaber, der arbejder med voksenlæring (formel som ikke-formel) og som vil indsende en projektansøgning om tilskud fra Erasmus+.  

Hvad får du ud af at deltage i skriveseminaret?

Vejledere fra Styrelsen for Videregående Uddannelser gennemgår ansøgningsskemaet trin for trin. Du får et godt overblik over ansøgningsprocessen, herunder de tekniske ting, der skal være på plads inden ansøgningstidspunktet. Ved seminarets afslutning vil du være godt klædt på til at arbejde videre med partnerskabets ansøgning, så du er klar til at indsende den online inden ansøgningsfristen 31. marts 2016 klokken 12.00.

Program for dagen

Foreløbigt program - der tages forbehold for justeringer.

9.30-10.00Morgenkaffe
10.00-12.00 Sådan kommer du i gang med ansøgningsprocessen
Prioriteter og kriterier i Erasmus+ Key Action 2
12.00-12.45 Frokost
12.45-15.00 Ansøgningsskemaet trin for trin inkl. kaffepause

 

  • Hvis du ikke kan deltage i dette arrangement, afholdes der lignende skriveseminarer for partnerskaber inden for området erhvervsuddannelser, børnehaver, grundskoler og ungdomsuddannelser eller videregående uddannelser.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021