Gå til indhold

Informationsmøde om europæisk roadmap for forskningsinfrastruktur 2018

Styrelsen for Forskning og Uddannelse holder den 8. februar 2017 informationsmøde om processen mod den kommende europæiske roadmap og mulighederne for dansk deltagelse.
  • Tid og sted
  • Hvornår 08. februar 2017 fra 13:00 til 15:00
  • Hvor Børsgade 4, 1215 København K, lokale ”Skoven”

På mødet vil Styrelsen for Forskning og Uddannelse orientere om processen mod den kommende europæiske roadmap, som udarbejdes af European Strategy Forum for Research Infrastructures (ESFRI), om mulighederne for dansk deltagelse i forslag til roadmappen og om relationen til forskningsinfrastrukturprogrammet under EU’s rammeprogram Horizon 2020. Der vil også være en præsentation af konkrete danske erfaringer med deltagelse i et europæisk roadmapprojekt og mulighed for at udveksle ideer og erfaringer med andre deltagere.

Program og tilmelding

Arrangementet retter sig blandt andet mod administrative medarbejdere og forskere med interesse i europæiske forskningsinfrastrukturprojekter. Tilmelding skal ske senest den 6. februar per e-mail til: SFU-infrastruktur@ufm.dk.

Program for arrangementet vil blive sendt ud til alle tilmeldte. Informationsmødet vil i udgangspunktet blive holdt på dansk.

Læs mere

Kontakt

Katinka Stenbjørn-Lange
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 89
Email: kas@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019