Gå til indhold

Odense: Erasmus+ skriveseminar for videregående uddannelser - Få hjælp til din ansøgning om tilskud til et strategisk partnerskab.

Søger du tilskud til et strategisk partnerskab gennem Erasmus+ i 2017? Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer til skriveseminar, hvor du kan få hjælp til at skrive eller færdiggøre din ansøgning. Seminaret henvender sig til de videregående uddannelser. Tilmeldingsfristen er den 27. januar.
 • Tid og sted
 • Hvornår 06. februar 2017 fra 09:30 til 15:00
 • Hvor Det Frie Forskningsråd
  Asylgade 7
  5000 Odense C
  Lokale: Ørestad

Fotograf: Fotolia

 

Bemærk, der er lukket for tilmelding til arrangementet.

 

Har din institution eller organisation planer om at søge om tilskud fra Erasmus+ til et europæisk projektsamarbejde, er I sikkert allerede i fuld gang med at fastsætte rammerne for partnerskabet og kigge nærmere på ansøgningsskemaet.

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer til skriveseminar, hvor du kan arbejde videre med partnerskabets ansøgning og få svar på eventuelle spørgsmål.

Hvem henvender seminaret sig til?

Seminaret er målrettet koordinatorer i strategiske partnerskaber, der arbejder med videregående uddannelse, og som vil indsende en projektansøgning om Erasmus+-tilskud ved ansøgningsfristen den 29. marts 2017.

På seminaret vil vejledere fra Styrelsen for Videregående Uddannelser gennemgå ansøgningsskemaet trin for trin og fortælle om, hvad der er vigtigt at få med i ansøgningen. Du kan også møde en tidligere projektholder, der vil dele ud af erfaringer med Erasmus+ og ansøgningsprocessen - og derudover vil vi fortælle om, hvad der vægtes, når din ansøgning tildeles point.

Program for dagen

9.30-10.00 Morgenkaffe
10.00-10.30 Præsentation af projekter
10.30-11.00 Prioriteter og kriterier i Erasmus+ Key Action 2
11.00-12.00 Projekteksempel fra 2016: ”Reflective Entrepreneurial Music Education – Wordclass” v/ Keld Hosbond, Det Jyske Musikkonservatorium
12.00-12.45 Frokost
12.45-15.00

Ansøgningsskemaet trin for trin 

Ansøgningen set med evaluators øjne

Spørgsmål til ansøgningsprocessen

Tilmelding og frist

Der er lukket for tilmelding til skriveseminaret.  Har du ikke mulighed for at deltage?

  Hvis du ikke kan deltage i dette arrangement, afholdes der lignende skriveseminarer for partnerskaber inden for områderne børnehaver og grundskoler, erhvervsuddannelser eller voksenuddannelse.

  Handlinger tilknyttet webside

  Senest opdateret 10. november 2021