Gå til indhold

Seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne

Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne. Det sker den 10. til 11. oktober 2017 i Fredericia.
  • Tid og sted
  • Hvornår 10. oktober 2017 10:00 til 11. oktober 2017 14:00
  • Hvor Trinity Hotel & Konferencecenter, Gl. Færgevej 30, Snoghøj, 7000 Fredericia

Seminar om international mobilitet i erhvervsuddannelserne

Interessen for international mobilitet i erhvervsuddannelserne er fortsat stor. Det viser søgningen til Erasmus+-programmet og det store antal elever, som tager af sted på praktikophold gennem PIU-ordningen (Praktik i Udlandet).

For at styrke udveksling af viden, erfaringer og praksis mellem internationale koordinatorer, PIU-koordinatorer og andre, der arbejder med elev- og lærermobilitet og internationale projekter, arrangerer Styrelsen for Forskning og Uddannelse et internationaliseringsseminar. På seminaret vil der blandt andet være fokus på dansk-tysk samarbejde om erhvervsuddannelse, praktik i udlandet inden for gartner- og snedkerfagene og mobilitet for grundforløbselever og i EUX efter EUD-reformen. 

Derudover kan deltagerne få viden og information om virksomhedspraktik for HTX-elever i Erasmus+, udvikling og afprøvning af tværnationale skolemoduler for EUD-elever, skolernes  anvendelse af ECVET  til kvalitetssikring  samt social sikring af elever i udlandspraktik og administration af PIU-ordningen hos AUB.   

Praktiske oplysninger

Seminaret finder sted fra tirsdag den 10. oktober kl. 09.00 til onsdag den 11. oktober 2017 kl 13.00 på Trinity Hotel & Konferencecenter, Gl. Færgevej 30, Snoghøj, 7000 Fredericia.

Prisen for seminaret  er 1.600 kr, som dækker overnatning og forplejning på Trinity Hotel & Konferencecenter. For deltagere, som ikke ønsker overnatning, er prisen 900 kr. Deltagergebyr opkræves efter seminaret. Ved tilmelding skal oplyses EAN nummer. 

Tilmelding: 

Tilmelding foregår elektronisk. Der er begrænset antal pladser på seminaret og på konferencecenteret.

Tilmeldingsfristen er fredag den 8. september 2017. Derefter er tilmeldingen bindende.

Foto: Jakob Dall

Kontakt

Lars Møller Bentsen
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 26
Email: lmb@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021

Afsendere