Gå til indhold

Big Science Business Forum 2018

Uddannelses- og forskningsministeriet er vært for verdens første Big Science Business Forum 2018 (BSBF2018) d. 26.-28. februar 2018 i København. Unik mulighed for virksomheder for at møde de største europæiske forskningsinfrastrukturer og høre om fremtidige indkøb for mange milliarder kroner.
  • Big Science Business Forum 2018
  • 2018-02-26T09:00:00+01:00
  • 2018-03-01T14:00:00+01:00
  • Uddannelses- og forskningsministeriet er vært for verdens første Big Science Business Forum 2018 (BSBF2018) d. 26.-28. februar 2018 i København. Unik mulighed for virksomheder for at møde de største europæiske forskningsinfrastrukturer og høre om fremtidige indkøb for mange milliarder kroner.
  • Tid og sted
  • Hvornår 26. februar 2018 09:00 til 01. marts 2018 14:00
  • Hvor Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V

BSBF2018 er første gang verdens førende forskningsfaciliteter samles til fælles konference, hvor de sammen vil præsentere deres udbud og møde industrien. Uddannelses- og Forskningsministeriet har taget initiativ til konferencen, og har sammen med CERN, EMBL, ESA, ESO, ESRF, ESS, European XFEL, F4E og ILL sammensat det omfattende konferenceprogram.

Yderligere otte Big Science organisationer – ALBA, DESY, ELI-NP, ENEA, MAX IV, PSI, SCK•CEN – MYRRHA og SKA - har tilsluttet sig BSBF2018 som Affiliated Big Science organisationer. Dermed er sytten af verdens førende Big Science organisationer samlet under et tag til konferencen i København.

Formål

BSBF2018’s vision er at udvikle et mere transparent Big Science marked med større samarbejde med den industri, som leverer løsninger og services til Big Science organisationerne. De internationale Big Science organisationer ønsker at skabe et mere effektivt Big Science marked – som både vil komme forskningen og virksomhederne til gode. Konferencens fokus er at synliggøre Big Science markedet og de muligheder det rummer - muligheder som danske virksomheder ikke udnytter til fulde i dag.

Programmet

Selve konferenceprogrammet består af 19 sessioner, som hver især repræsenterer forskellige forretningsområder på Big Science markedet. For hvert forretningsområde vil Big Science organisationerne præsentere deres investeringer for de kommende år, samt diskutere udfordringer og best practice for deres eget område. Udover de 19 sessioner kan delegerede booke 1-1 forretningsmøder med hinanden, samt netværke i konferencens udstillingsområde.

Deltagere

Arrangørerne forventer op mod 1.000 deltagere, hvoraf en del vil være eksperter og teknisk personale fra Big Science organisationerne. Hertil kommer alle virksomhedsdelegerede, som forventes at være CEOs, direktører, chefer for forretningsudvikling, eller andet personale som er eller tænker at engagere sig på Big Science markedet.

Talere

Over 120 eksperter på Big Science området vil tale på BSBF2018. Dertil kommer de ni generaldirektører/direktører fra de organiserende Big Science organisationer, samt EU’s Kommissær for Forskning, Videnskab og Innovation, Carlos Moedas, og Uddannelses- og Forskningsminister, Søren Pind.

En unik mulighed for danske virksomheder

Big Science organisationerne indkøber på internationalt og europæisk plan og er derfor potentielle partnere for danske virksomheder. Det gælder både virksomheder, der allerede er aktive på Big Science markedet og virksomheder, der gerne vil ind på markedet. Danske virksomheder har hjemmebanefordel og mulighed for at markere sig som potentielle leverandører og samarbejdspartnere til Big Science organisationerne. Disse ser et stort potentiale i små og mellemstore virksomheder, og her kan danske virksomheder i høj grad konkurrere med de europæiske virksomheder i forhold til at levere innovative løsninger og produkter af høj kvalitet til en god pris.

Repræsentanter fra Big Science organisationerne vil være tilgængelige under BSBF2018, og man kan booke dem til 1-1 møder. Det giver danske virksomheder mulighed for at møde potentielle nye kunder og partnere.

Uddannelses- og Forskningsministeriet er sammen med BigScience.dk vært for BSBF2018, som støttes af Region Hovedstaden og Innovationsfonden.

BSBF visual

Kontakt

Lars Friemann Christensen
Kontorchef
Tlf.: +45 72 31 84 72
Email: lach@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 11. december 2023