Gå til indhold

Overrækkelse af Forskningskommunikationsprisen og paneldebat med Søren Pind

Fredag den 20. april overrækker uddannelses- og forskningsminister Søren Pind Forskningskommunikationsprisen 2018 ved et festligt arrangement i Mogens Dahls Koncertsal . Efterfølgende vil der være paneldebat om, hvordan vi bygger bro mellem videnskaben og danskerne.
  • Tid og sted
  • Hvornår 20. april 2018 fra 14:30 til 16:30
  • Hvor Mogens Dahls Koncertsal, Snorregade 22, 2300 København S.

Hvert år uddeles Forskningskommunikationsprisen til en forsker eller forskningsgruppe, der gør en særlig indsats for at kommunikere deres forskning til en bredere offentlighed. Prisen skal således skabe større opmærksomhed om og anerkendelse af den gode videnskabsformidling, gerne præsenteret gennem nye og innovative kommunikationskanaler og -former. Prisen overrækkes af uddannelses- og forskningsminister Søren Pind. Med prisen følger 100.000 kr.

Efter overrækkelsen vil ministeren være moderator på en paneldebat om, hvordan vi bygger bro mellem videnskaben og danskerne, samt hvordan vi får mere videnskabelige fakta ind i nyhedsmedierne med henblik på at kvalificere den offentlige debat. Til at debattere dette har ministeren inviteret udvalgte repræsentanter fra landsdækkende medier og det danske forskningsmiljø.

Ved prisuddelingen deltager uddannelses- og forskningsminister Søren Pind, prismodtageren og personligt inviterede forskere og repræsentanter for den danske forskningsverden.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019